15. 09. 2022 - 09:31
DONČIĆEVI TRENUCIT POTPUNOG LUDILA: Uništio Sloveniju pa...
907
Shares
DONČIĆEVI TRENUCIT POTPUNOG LUDILA: Uništio Sloveniju pa skočio na arbitre! Svaku PSOVKU možemo pročitati s usana! (VIDEO)

EUROBASKET

DONČIĆEVI TRENUCIT POTPUNOG LUDILA: Uništio Sloveniju pa skočio na arbitre! Svaku PSOVKU možemo pročitati s usana! (VIDEO)

15. 09. 2022 - 09:31
0
Shares

Luka Dončić je imao košmarno četvrtfinale Evropskog prvenstva i posebno lošu završnicu utakmice protiv Poljske.

Slovenija je kao šampion Evrope šokantno izgubila u četvrtfinalu, a košarkaš Dalasa, napravio je ogromnu štetu svojoj ekipi u ključnim momentima.

Slovenci su uspjeli da nadoknade minus od 21 poena iz prvog poluvremena, ali je u posljednjih pet minuta meča Poljska uspjela da se "osvijesti" i neutrališe Slovence koji su odigrali atomsku košarku u trećoj četvrtini.

3173109-profimedia0720333252-ff

Dončić je znatno doprinio dobrim minutima protivnika.

U samoj završnici je dobio tehničku grešku, promašio je dva važna slobodna bacanja, "raspalio je" i promašio trojku iz velike udaljenosti u jednom od ključnih napada Slovenije, a protivnike je faulovima slao na liniju slobodnih bacanja.

Njegov doprinos na ovoj utakmici mogao bi time da bude opravdan, a snimak koji je nastao pred početak drugog dijela govori da Slovenac i nije bio u potpunosti spreman za igru.

A, nakon što je Slovenija eliminisana, Dončiću je pukao film, pa je zbog toga želio da se obračuna sa sudijama.

Sa usana može da se pročitaju psovke, a mi itekako možemo i da ih razumijemo. OVDJE pogledajte taj snimak.

3173123-254678-ls

Nakon što je završio sa divljanjem, Dončić je otišao ka svlačionici, a tamo nije ni usporio pored novinara koji su najviše od svih košarkaša željeli njegovu izjavu.

Samo je projurio pored predstavnika medija bez namjere da govori o utiscima nakon teškog poraza. Ipak, malo je ohladio na press konferenciji...

Učitaj još novosti