15. 09. 2022 - 09:45
NEYMAR I MBAPPE SORRY, ALI JOŠ JEDAN DOKAZ KO JE GOAT!...
907
Shares
NEYMAR I MBAPPE SORRY, ALI JOŠ JEDAN DOKAZ KO JE GOAT! Izraelci klečali pred Messijem, djeca nisu mogla sebi doći od čuda

LIGA PRVAKA

NEYMAR I MBAPPE SORRY, ALI JOŠ JEDAN DOKAZ KO JE GOAT! Izraelci klečali pred Messijem, djeca nisu mogla sebi doći od čuda

15. 09. 2022 - 09:45
0
Shares

Veče za pamćenje na veleljepnom "Sami Ofer" stadionu, Makabi je u Haifi odigrao istorijski meč Lige šampiona u nevjerovatnom ambijentu i sa još nevjerovatnijim protivnikom.

Leo Mesi glavom i bradom, uz njega Nejmar i Embape, bili su rival ekipe koja je eliminisala Zvezdu na putu ka evropskoj eliti.

Tražila se karta više, svi su htjeli da budu dio spektakla u kojem je samo jedan igrač pokupio najveće parče slave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Čast Nejmaru, dubok naklon i Embapeu, poštovanje Ramosu, ali zna se ko je najveći među najvećima među zvijezdama Parižana, znaju to i mališani koji su uz igrače izašli na teren prije početka utakmice. Svi od reda su bili u stanju nevjerice, usta i očiju otvorenih, dječaci i djevojčice širili su ruke da prigrle Argentinca koji je nailazio posljednji, slali mu poljupce, grlili ga jedno za drugim. Nisu vjerovali ko im je tu, na metar od njih, koga dodiruju i vide.

Pogledajte ovaj vjerovatno najljepši trenutak sa utakmice Lige šampiona odigranih u srijedu. OVDJE pogledajte to.

Mesi se i u toku meča našao "na meti" navijača, jedan je sa tribina utrčao na teren pošto je izmakao pažnji redara i zatrčao se ka Argentincu kojeg je ponizno obuhvatio.

Učitaj još novosti