15. 09. 2022 - 09:45
SAPUNICA SE NASTAVLJA; Pogba u pritvoru
907
Shares
SAPUNICA SE NASTAVLJA; Pogba u pritvoru

UCJENJIVAO BRATA

SAPUNICA SE NASTAVLJA; Pogba u pritvoru

15. 09. 2022 - 09:45
0
Shares

Afera između braće Pogba dobro se zakuhala.

Svjetski mediji prenose vijest da je Mathias Pogba, brat zvijezde Juventusa Paula Pogbe priveden zbog ucjene svog rođenog brata.

Nije poznato koliko će ostati u pritvoru nakon šokantnog ponašanja prema svom bratu.

Mathias je došao u centar pažnje krajem augusta kada je tražio 13 miliona eura od Paula, tačnije ucijenjivao je rođenog brata zajedno sa svojim prijateljima.

Prve prijetnje i ucijenjivanja desila su se u martu u Parizu, nakon čega je dosta nemira na relaciji Mathias - Paul Pogba, piše Sportsport.ba.

Mathias Pogba je šokirao fudbalski svijet i videom koji je objavio na Instagramu i u kojem govori o tome koliko je njegov brat loš čovjek, to je bila kap koja je prelila čašu, a čini se da sada idu ozblijniji potezi.

Pritvor za Mathiasa je bio možda i očekivan jer se advokatski tim Paula Pogbe odmah angažovao nakon prvih ucjena, ali vidjet ćemo dalji razvoj oko cijele situacije, koja je uzdrmala fudbalski svijet, obzirom da su ranije Mathias i Paul Pogba imali vrlo dobre bratske odnose.

Špekulisalo se ranije da je pored Mathiasa u toj ekipi koja pokušava od Pogbe iznuditi novac još nekoliko ljudi, a riječ je navodno o prijateljima francuskog igrača s kojima je odrastao. Međutim, jedino je Mathias trenutno u pritvoru.

Paul se trenutno oporavlja od povrede, a pored tih problema, mora razmišljati i o problemima koje mu je izazvao brat.

Do kraja godine ova priča bi trebala dobiti mnogo jasniju pozadinu, ali i više detalja oko samog slučaja koji je odjeknuo u svjetskim medijima krajem ovog ljeta.

Učitaj još novosti