14. 09. 2022 - 23:06
OVAKVOG GA NIKAD NISMO VIDJELI: Luka Dončić nakon ispadanja...
907
Shares
OVAKVOG GA NIKAD NISMO VIDJELI: Luka Dončić nakon ispadanja divljao. Vrijeđao je i psovao suce

EUROBASKET

OVAKVOG GA NIKAD NISMO VIDJELI: Luka Dončić nakon ispadanja divljao. Vrijeđao je i psovao suce

14. 09. 2022 - 23:06
0
Shares

U polufinalu Eurobasketa protiv Francuske će igrati košarkaši Poljske, koji su napravili senzaciju u Berlinu. Savladali su u četvrtfinalu aktuelnog europskog prvaka Sloveniju 90:87. Bila je to luda utakmica u kojoj su Poljaci pri kraju druge četvrtine vodili čak 23 poena razlike.

LUKA, SRBI SU BILI LUDI ZA TOBOM, A SADA NE MOGU DA TE GLEDAJU OČIMA: Kako je Dončić od miljenika nacije postao omražen - IRITANTAN LIK

Slovenci su u trećoj napravili veliku seriju i u posljednjoj dionici se vodila velika i neizvjesna borba, a u samoj završnici Slovenija je ostala bez Luke Dončića, koji je zbog pet prekršaja preselio s parketa na klupu. U zadnju minutu Poljska je ušla s velikih 89:80, najviše zahvaljujući Mateuszu Ponitki, koji je opet počeo pogađati sa svih pozicija.

No trideset sekundi prije kraja, zbog niza poljskih grešaka, Slovenija je zaprijetila došavši na 87:90, ali vremena za potpuni preokret ipak nije bilo.  

Luka Dončić (14 uz 11 skokova, sedam asistencija, ali i šest izgubljenih lopti te šut 5-15) nakon utakmice je divljao i bjesnio. Uletio je na parket i vrijeđao je te psovao suce.

''Pi**o jedna usrana'', moglo se lijepo vidjeti da najbolji Slovenac govori sucima, tvrdi Index.hr. Dončić je cijeli turnir bio na udaru žestokih kritika zbog stalnog negodovanja prema sucima.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Poljska će tako u polufinalu igrati protiv Francuske, koja je, kao i u osmini finala, četvrtfinale prošla nakon produžetka. Savladala je Italiju 93:85.

Učitaj još novosti