10. 09. 2022 - 19:31
NIJE IMAO MILOSTI Bahatost kakva se ne pamti: Poznati borac...
907
Shares
NIJE IMAO MILOSTI Bahatost kakva se ne pamti: Poznati borac snimljen dok prebija momke zbog automobila

NIJE IMAO MILOSTI Bahatost kakva se ne pamti: Poznati borac snimljen dok prebija momke zbog automobila

10. 09. 2022 - 19:31
0
Shares

Nadzorne kamere snimile su trenutke nevjerovatne bahatosti poznatog rumunskog borca Tristana Tatea.

Nekadašnji karatista i kickboxer, te brat slavnog Andrewa Tatea, snimljen je kako na ulici prebija prolaznike i to samo zbog toga što su fotografisali njegov automobil.

Skupocjeni Bugatti bio je parkiran na ulici. Mnogi su iskoristili šansu da se fotografišu s automobilom, ali neki su otišli korak dalje i naslonili su se na njega.

To se Tristanu nije dopalo. Odlučio je žestoko reagovati i počeo je fizički napadati momke koji su se fotografisali pored automobila.

Bijesni Tate im je zadao nekoliko udaraca. Sve zbog toga što su se naslonili na automobil i zaista je ovo nevjerovatna bahatost jednog čovjeka.

Video OVDJE.

Tristan Tate je svojevremeno bio izuzetan kickboxer. Ovaj 34-godišnjak u karijeri je odradio 52 borbe i ima učinak od 43 pobjede i devet poraza.

Ipak, karijera mu je potom otišla u drugom pravcu. Zajedno s bratom Andrewom pokrenuo je razne biznise i stekli su veliku popularnost na društvenim mrežama.

Nedavno su obojica uhapšena u Rumuniji zbog sumnje da su učestvovali u trgovini žena, ali su ubrzo i pušteni na slobodu.

Na društvenim mrežama braća Tate vole da se hvale onim što su uspjeli postići u životu. Uživaju u luksuzu i maksimalno se trude da zarade što više novca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Tate (@talismantate)


Međutim, njihova bahatost im sve više oduzima fanove, a ovakav napad je zaista nešto zaista ogavno.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti