04. 09. 2022 - 17:22
JE LI NA POMOLU PONAJVEĆI TRANSFER IKADA? Haaland: Kako možeš...
907
Shares
JE LI NA POMOLU PONAJVEĆI TRANSFER IKADA? Haaland: Kako možeš odbiti Real Madrid? Ne možeš

PREMIERSHIP

JE LI NA POMOLU PONAJVEĆI TRANSFER IKADA? Haaland: Kako možeš odbiti Real Madrid? Ne možeš

04. 09. 2022 - 17:22
0
Shares

Erling Haaland fantastično je krenuo u karijeru u Manchester Cityju. Nevjerovatni 22-godišnji Norvežanin je u šest utakmica za City zabio deset golova uz jednu asistenciju i odmah demantirao one koji su možda sumnjali hoće li se snaći u ligi kao što je Premier liga.

Haalanda je željela čitava Europa nakon što je odlučio napustiti Borussiju. Spominjao se Real Madrid i stvaranje paklenog tandema s Kylianom Mbappeom, u igri je bio i Manchester United, a na kraju je Norvežanin odabrao Guardiolinu momčad.

O Haalandovu odlasku na Etihad i dosadašnjoj karijeri sjajnog napadača snimljen je dokumentarac u kojem su ga pitali kako je moguće da je odbio Real.

"Ne možeš odbiti Real", rekao je Haaland nakon što se zamislio na nekoliko sekundi, a onda je u priču ušao njegov otac Alf-Inge koji brine o karijeri svojeg sina i koji je, zajedno s pokojnim menadžerom Minom Raiolom jako puno zaradio na proviziji.

"Kriteriji kod odlučivanja bili su jasni. Razmišljali smo o tome koji klub najviše treba klasičnu devetku. City je tu bio prvi izbor, 10 od 10, savršeno. Real je bio pet ili šest od deset zbog toga što je Benzema fantastičan. Osim toga, možda će doći i Mbappe. City je bio pravi potez", rekao je Haalandov otac.

Ipak, brojni mediji nagađaju da će upravo Florentino Perez za koju godinu krenuti odlučno po Norvežanina, pa djeluje itekako ostvarivo da zaigra na "Santiago Bernabeu". Jer ne možeš odbiti Real...

Učitaj još novosti