02. 09. 2022 - 10:44
SADIO MANE JE NAJVEĆI GOSPODIN Zastava Liverpoola donešena...
907
Shares
SADIO MANE JE NAJVEĆI GOSPODIN Zastava Liverpoola donešena direktno pred njega, reakcija zadivila sve

SADIO MANE JE NAJVEĆI GOSPODIN Zastava Liverpoola donešena direktno pred njega, reakcija zadivila sve

02. 09. 2022 - 10:44
0
Shares

Senegalski reprezentativac Sadio Mane napustio je Liverpool ovog ljeta i odlučio je da karijeru nastavi u Bayernu.

Mane je iznenadio sve odlukom da na kraju prošle sezone napusti Liverpool gdje je prethodnih sezona igrao u nevjerovatnoj formi i osvojio je skoro sve što se moglo osvojiti.

Senegalac je na kraju sezone poručio da neće produžiti ugovor s Redsima koji je trajao do ljeta 2023. godine, te da mu je cilj da nađe novi izazov u karijeri.

Ubrzo nakon toga stigla je ponuda minhenskog Bayerna koju Mane nije mogao da odbije, a Liverpool mu nije pravio probleme i odlučio je da pristane prodati svog ponajboljeg fudbalera.

Na kraju je Mane završio u Bayernu za 35 miliona eura i stigao je kao zamjena za Roberta Lewandowskog koji je prešao u Barcelonu.

Mane je u Bayernu odlično počeo sezonu i već sada je jasno da je minhenski klub dobio zaista odlično pojačanje jer je Senegalac na svega šest mečeva uspio da zabije već pet golova.

Ovaj 30-godišnjak je potpisao s Bavarcima ugovor do ljeta 2025. godine, ali jasno je da će Liverpool ostati i dalje u njegovom srcu jer je dres engleskog kluba nosio čak šest godina.

Koliko Mane voli i poštuje Liverpool najbolje je pokazao video koji se pojavio sinoć na društvenim mrežama.

Naime, dok je davao autograme navijačima Bayerna jedan od njih je Maneu pokazao zastavu Liverpoola kako bi se on potpisao na nju, a reakcija Senegalca oduševila je navijače engleskog kluba.

Kada je vidio zastavu svog nekadašnjeg kluba Mane se nasmijao i bez problema je stavio svoj potpis na nju iako je sada član drugog kluba.

Video OVDJE.

Sportsport.ba

Učitaj još novosti