16. 08. 2022 - 08:39
Bilbija: Dobro ćemo se spremiti za utakmicu sa Slovanom, neće...
907
Shares
Bilbija: Dobro ćemo se spremiti za utakmicu sa Slovanom, neće nas moći iznenaditi

Bilbija: Dobro ćemo se spremiti za utakmicu sa Slovanom, neće nas moći iznenaditi

16. 08. 2022 - 08:39
0
Shares

U razgovoru za klupsku stranicu, kapiten Zrinjskog Nemanja Bilbija iznio je mišljenje o šansama Plemića u play-off Konferencijske lige.

Rezimirao je sve nastupe u Evropi na početku:

“Protiv Sheriffa smo ušli malo bojažljivo, ali smo onda u naredne dvije runde pokazali da se možemo nositi sa evropskim ekipama i da smo zasluženo u play-offu. Poslije dva dana nakon povratka iz Kazahstana uspjeli smo se malo odmoriti, brzo nam sada dolazi ta utakmica u četvrtak”.

Govorio je o dočeku navijača.

“Predivan gest navijača, koji su stalno uz nas. Hvala im na tome. Moram pomenuti i onu šestoricu koja su bila u Kazahstanu, svaka im čast”.

Naglaso je dobru hemiju u ekipi.

“Svako zna šta treba da radi i sa trenerom Sergejem nema nikakvih problema. Iako imamo neke odgođene utakmice, mislim da ćemo uspjeti da ih stignemo odigrati i ostvariti pozitivne rezultate.”

Nedavno je izjednalio rekord Wagnera po broju golova u Premijer ligi BiH.

“Najveći problem je bio da li ću ostati ili ne. Ponovit ću po ko zna koji put – domaći igrač da postigne 125 pogodak i da stignme Brazilca Wagnera, mislim da je to veliki uspjeh”.

O Slovanu iz Bratislave, protivniku u play-offu, je kazao:

“Stvarno imaju vrhunskih igrača, nisu slučajno prvaci. Dobro ćemo se spremiti, kao uvijek, mislim da nas neće moći iznenaditi s taktikom i izborom igrača”.

Učitaj još novosti