15. 08. 2022 - 08:38
KAMERA SNIMILA Evo šta je sinoć Mbappe uradio Messiju: POGLED...
907
Shares
KAMERA SNIMILA Evo šta je sinoć Mbappe uradio Messiju: POGLED ARGETINCA JE SVE REKAO

KAMERA SNIMILA Evo šta je sinoć Mbappe uradio Messiju: POGLED ARGETINCA JE SVE REKAO

15. 08. 2022 - 08:38
0
Shares

PSG je dominantno ušao u novu sezonu Lique 1 u kojoj će braniti titulu prvaka Francuske, a Parižani su minulog vikenda pokazali još jednom svoju snagu u meču protiv Montpelliera.

Međutim, nije bilo baš sve bajno u igri PSG-a, a utakmicu je ponajviše obilježio Kylian Mbappe koji je čini se bio izuzetno nervozan što su svi itekako mogli vidjeti njegovim ponašanjem.

Mbappe se našao u centru pažnje prilikom jedne akcije kada je samo prestao da trči jer je bio ljut što mu jedan od saigrača nije dodao loptu i odustao je od te akcije.

Ipak, to nije bilo sve od Mbappea u ovoj utakmici. Da stvari između njega, Neymara i Lionela Messija ne funkcionišu baš najbolje vidjli smo u finišu prvog poluvremena kada je PSG dobio drugi penal.

Prvi penal Parižani su imali u 23. minuti i upravo je Mbappe bio izvođač, ali nije uspio da zabije gol. Mbappe je htio da izvede i drugi penal 20 minuta kasnije, ali je ovaj put Neymar odbio da mu izađe u susret.

Mbappe i Neymar su se raspravljali kod bijele tačke oko toga ko će izvesti penal, a Brazilac je jasno dao do znanja svom saigraču da mu neće dati loptu i da je njegov red da izvede penal.

Vidjelo se koliko je Mbappe ljut zbog toga, ali je Neymar pokazao kako se penali izvode i uspio je zabiti pogodak za 2:0.

Međutim, još jedan detalj kod te situacije našao se u centru pažnje francuske javnosti. Francuzi pišu o tome kako je Mbappe hladnokrvno prošao pored Messija dok je tražio loptu od Neymara misleći da će izvesti i drugi penal.

Messijev pogled govori dovoljno o Mbappeovom potezu, ali ova situacija oko penala najbolje pokazuje kakav problem će Parižani imati zbog svih tih zvijezda u ekipi i da treneru Christopheu Galtieru neće biti nimalo lako da s njima sarađuje.

Video na OVOM LINKU

Učitaj još novosti