15. 08. 2022 - 08:04
AU - POGLEDAJTE GDJE LEGENDARNI NAPADAČ DANAS IGRA: Nekada...
907
Shares
AU - POGLEDAJTE GDJE LEGENDARNI NAPADAČ DANAS IGRA: Nekada

AU - POGLEDAJTE GDJE LEGENDARNI NAPADAČ DANAS IGRA: Nekada "Camp Nou" i Liga šampiona, a sad ORONULE KUĆE na stadionu!

15. 08. 2022 - 08:04
0
Shares

Luis Suarez se vratio u svoj Urugvaj, a tamo su pojedini stadioni i infrastruktura daleko od onoga na šta je navikao u proteklih 15 godina.

Luis Suarez je odlučio da ne juri veliki novac koji je u brojnim klubovima mogao da zaradi, već se ovog leta vratio u Urugvaj i ekipu Nasionala, u kojoj je i započeo karijeru.

A sada je sa svojim timom stigao na gostovanje ekipi Liverpula iz Montevidea, čije su klupske prostorije i infrastruktura daleko od "Nou Kampa" i "Vande Metropolitano", velelepnih stadiona na kojima je do skora igrao.

Nasional je u nedelju i savladao Liverpul 1:0 u meču 3. kola urugvajske Klausure. Ali na društvenim mrežama se pojavio video snimak oronulih klupskih prostorija kluba osnovanog 1915. godine.

Njihov stadion prima samo 10.000 ljudi, a klupske prostorije Liverpula (istoimenog kluba kao slavni velikan za koji je Suarez takođe igrao) su trošne kuće u kojim su smeštene svlačionice.

Pogledajte u kakvim danas uslovima Luis Suarez igra fudbal na OVOM LINKU

Inače, Suarez je u Nasionalu igrao u sezoni 2005/06, ali je onda riješio da ode u Groningen u Holandiju, kako bi bio što bliže njegovoj tada velikoj ljubavi. Ta ljubav postala je njegova supruga Sofija Balbi, koja je prije 17 godina prešla sa porodicom da živi u Barseloni.

A sada se vratio u Nasional, tamo gdje je sve počelo...

Učitaj još novosti