08. 08. 2022 - 07:56
NJEMU JE SVEJEDNO Sky Sports cenzurisao Haalanda nakon što je...
907
Shares
NJEMU JE SVEJEDNO Sky Sports cenzurisao Haalanda nakon što je dva puta opsovao u intervjuu nakon utakmice

NJEMU JE SVEJEDNO Sky Sports cenzurisao Haalanda nakon što je dva puta opsovao u intervjuu nakon utakmice

08. 08. 2022 - 07:56
0
Shares

Norveški nogometaš Erling Haaland je od ranije poznat po davanju legendarnih intervjua nakon utakmice, a nije mu trebalo puno vremena da jedan takav ponudi gledateljima Premiershipa.

Haaland je imao zadivljujući debi u Premiershipu nakon što je danas postigao dva gola za City protiv West Hama na London stadionu. Haalandov dolazak u City bio je ujedno glavni transfer ovog ljeta u Engleskoj, a stigao je kao jedan od najboljih napadača u svjetskom nogometu.

I pokazao je tačno šta može donijeti Premiershipu, izborivši i realizirajući penal u prvom te postigavši još jedan gol u drugom poluvremenu kojim je slomio otpor Čekičara.

Iako je poslao jasno upozorenje svim protivnicima, Haaland je ponudio tipično skroman odgovor.

Video OVDJE.

"Bilo je dobro, dobar početak i nema se šta reći osim dobrog starta, 2:0. Bilo je dobro dobiti minute u nogama jer je još uvijek rana faza sezone. Moramo nastaviti, vidjeli smo potencijal protiv Bayerna, protiv Liverpoola sam bio malo u padu, ali doći će. Dodavanja će doći, danas je trebalo biti više, ali dobar početak", rekao je nakon utakmice.
Mladi napadač je zatim upitan da li je razočaran što nije postigao hat-trick, a Sky Sports je bio prisiljen cenzurisati njegove odgovore jer je dva puta ospovao u roku od nekoliko sekundi.

"Ako ste vidjeli Gundogana neposredno nakon što sam izašao, trebao sam biti tamo. Bilo je to s****, ali tako je", rekao je.

Novinar Skyja Geoff Shreeves potom je zamolio da pazi na jezik.

"S**** oprosti! Nije dobar jezik za ovu državu", odgovorio je Haaland, a onda su se obojica nasmijala ovom malom incidentu.

Učitaj još novosti