07. 08. 2022 - 14:29
KLOPP DAJE IGRAČA I 10 MILIONA EURA ZA NJEGA: Veliko pojačanje...
907
Shares
KLOPP DAJE IGRAČA I 10 MILIONA EURA ZA NJEGA: Veliko pojačanje stiže u Liverpool?

EPL

KLOPP DAJE IGRAČA I 10 MILIONA EURA ZA NJEGA: Veliko pojačanje stiže u Liverpool?

07. 08. 2022 - 14:29
0
Shares

Ljetni prijelazni rok je u punom jeku, iako se već odavno igraju kvalifikacije za europska natjecanja, a počela je i većina liga. Ovaj vikend igra se prvo kolo Premiershipa, a jedan od glavnih favorita Liverpool već je u prvom kolu kiksao kod Fulhama zahvaljujući nevjerojatnom Aleksandru Mitroviću.

Jurgen Klopp već je bio aktivan ovog ljeta. Doveo je Darwina Nuneza za 75 milijuna eura, dok je najznačajniji odlazak onaj Sadia Manea u Bayern. Ipak, njemački stručnjak i dalje gleda kako pojačati konkurenciju. Prema pisanju talijanskog Calciomercata, veliki je fan hrvatskog veznjaka Marcela Brozovića i želi ga dovesti iz Intera, piše Index.hr.

Talijanski velikan ima velikih financijskih problema i tamošnji mediji pišu o tome kako trenutno ne postoje nedodirljivi igrači. Liverpool za Brozovića navodno nudi trampu jednog od dvojice igrača - Firmina i Nabyja Keite. Brazilski napadač je dolascima Jote i Nuneza pao u drugi plan, dok Keita nije opravdao svoj dolazak.

Engleski mediji pišu da Klopp traži konkurenciju ili zamjenu za sjajnog Fabinha, a Brozović je glavni konkurent. Ipak, s obzirom na Interove financijske poteškoće, zamjena igrač za igrača neće biti dovoljna. Liverpool je navodno spreman uz igrača Interu i uplatiti oko 10 milijuna eura.

Učitaj još novosti