06. 08. 2022 - 10:44
OD PIVSKOG STOMAKA DO ZATEGNUTE ZVIJERI: Internet senzacija...
907
Shares
OD PIVSKOG STOMAKA DO ZATEGNUTE ZVIJERI: Internet senzacija spremna za novu borbu!

OD PIVSKOG STOMAKA DO ZATEGNUTE ZVIJERI: Internet senzacija spremna za novu borbu!

06. 08. 2022 - 10:44
0
Shares

U posljednje vrijeme sve su učestalije pojave da se internet zvijezde okušavaju o borbama svjesni zarade koju im ti okršaji donose. 

Nova borba internet senzacija na programu je krajem augusta kada će britanski YouTuber KSI upariti rukavice sa Alexom Wassabijem.

KSI će imati domaću prednost pošto će borba biti održana u Londonu, a Britancu će to biti treći duel u rengu.

Do sada je imao dva okršaja sa Loganom Paulom i nije upisao niti jedan poraz. Sada je spreman za novu borbu.

Njegov rival Wassabi je ranije u ringu pobijedio KSI-ovg brata Dejia te će drugi član porodice Olatunji tražiti osvetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KSI (@ksi)

KSI je posljednje tri godine bio van ringa, a prioritet mu je bila slava na YouTubu i muzička karijera što mu je donijelo ogromnu zaradu.

Od početka 2022. godine maksimalno se posvetio treniranju što se da primjetiti. Pošto je od dečka sa pivskim stomakom postao mišićava zvijer.

Video na OVOM LINKU

"Jedva čekam udariti čovjeka s kojim sam se godinama svađao, čovjeka kojem sam se godinama smijao, čovjeka koji je pretukao mog brata, čovjeka koji je potpisao smrtnu presudu čim uđemo u ring Ja sam druga životinja i tu ćete činjenicu shvatiti 27. augusta", poručio je KSI.

Tom prilikom ovaj 29-godišnjak je objavio i video nevjerovatne transformacije te se definitivno može reći da je spreman za osvetu.

Inače, njegovo pravo ime je Olajide Olayinka Williams "JJ" Olatunji. Na društvenim mrežama ga prati skoro 40 miliona pratitelja, a bogatstvo mu se procjenjuje na 25 miliona dolara.

Video na OVOM LINKU

Što se tiče Wassabija. I on je baš kao i njegov rival slavu, popularnost i bogatstvo stekao zahvaljujući YouTubeu i društvenim mrežama.

 

Učitaj još novosti