05. 08. 2022 - 19:45
POZNATI FUDBALER PROPUSTIO SOPSTVENO VJENČANJE: Poslao brata...
907
Shares
POZNATI FUDBALER PROPUSTIO SOPSTVENO VJENČANJE: Poslao brata da ga zamijeni!

POZNATI FUDBALER PROPUSTIO SOPSTVENO VJENČANJE: Poslao brata da ga zamijeni!

05. 08. 2022 - 19:45
0
Shares

Napadač prvaka Švedske Malmea Mohamed Buja Turaj, propustio je sopstveno vjenčanje nakon što je klub zatražio da se ranije pridruži ekipi! 27-godišnjak je potpisao za švedski tim nakon što je igrao u kineskoj Superligi.

Transfer je najavio Malme 22. jula, nakon što je Turaj stigao u Švedsku. Ali, njegova svadbena ceremonija u Sijera Leoneu navodno je održana dan ranije!

Malme je želio da se on što pre priključi novim saigračima, a budući da nije mogao da bude na dva mjesta odjednom, Turaj je morao da natjera svog brata da zauzme njegovo mjesto na vjenčanju s njegovom djevojkom Suad Bajdoun.

Izvor OVDJE.

Turaj je objavio tri slike sebe i svoje nove supruge na svojim kanalima društvenih medija, ali je potvrdio da su te slike snimljene prije samog događaja.

Međutim, zapravo nije bio sa svojom suprugom otkako su se zvanično vjenčali i nadaju se medenom mjesecu kasnije ove godine.

- Vjenčali smo se 21. jula u Sijera Leoneu. Ali, nisam bio tamo jer me Malme zamolio da dođem ranije. Slikali smo unaprijed. Dakle, izgleda da sam bio tamo, ali nisam. Na samom vjenčanju me je morao predstavljati moj brat. Ali pokušaću da je sada dovedem u Švedsku i Malme, kako bi mogla biti blizu mene. Živjeće ovdje sa mnom - rekao je Turaj za uticajni švedski dnevni list "Aftonbladet".

Turaj je debitovao za Malme u kvalifikacijama za Ligu Evrope u četvrtak, ušavši u igru kao rezerva. Malme je kao domaćin pobijedio prvaka Luksemburga Dudelange sa 3:0.

Turaj ima iskustvo igranja u Švedskoj, nakon što je osvojio titulu šampiona, dok je bio na pozajmici u Djurgardenu gdje je takođe bio najbolji strijelac lige.

Turaj, koji ima malu kćerku iz prethodne veze, dospio je na naslovne strane prije nekoliko godina, kada je tvrdio da je povreda koju je zadobio na međunarodnoj utakmici rezultat crne magije nakon osvajanja "Zlatne kopačke"

- Domaći ljekar mi je rekao da je uzrok povrede nožnog prsta to što sam stao na duhovni predmet u kampu Leone Stars, koji mi je tamo stavila osoba koja je željela da dobijem elefantijazu i time uništim svoju karijeru. Nadalje mi je rekla da bi moja karijera završila da sam otišao u bolnicu na liječenje ili da sam upotrijebio konvencionalnu medicinu da pokušam da izliječim nožni prst - pričao je za britanski javni servis BBC.

Kurir sport

Učitaj još novosti