04. 08. 2022 - 18:06
McGregor se zasitio ringa i spreman je na novu karijeru:...
907
Shares
McGregor se zasitio ringa i spreman je na novu karijeru: Uskoro će debitovati

McGregor se zasitio ringa i spreman je na novu karijeru: Uskoro će debitovati

04. 08. 2022 - 18:06
0
Shares

Najveća zvijezda UFC-a, Conor McGregor, spreman je na veliku promjenu. 

Posljednje vijesti o njemu govore kako će omraženi Irac uskoro debitovati u Hollywoodu.

Irac se obogatio u UFC-u i postao jedna od najpoznatijih osoba u svijetu sporta, no posljednjih godina McGregor kao da je izgubio interes za nastupe u ringu te ga zaokuplja svijet biznisa, ali i zabave.

Kako prenosi DailyStar, UFC borac će imati ulogu u remakeu filma "Road House", koji je izašao 1989. godine, a u kojem će igrati uz bok etabliranom glumcu Jakeu Gyllenhaalu.


Vijest je potvrdila sportaševa glasnogovornica Karen Kessler koja je kazala:

"Conor McGregor veseli se proširenju svoje karijere i pridruživanju Jakeu Gyllenhaalu u remakeu filma Road House, omiljenog klasika."

Film prati priču o bivšem MMA borcu (Jake Gyllenhall) s Floride koji se zapošljava kao tjelohranitelj. Conor McGregor će ponoviti ulogu iz originalnog filma, ali neće imati glavnu ulogu.

Međutim, Kessler je izjavila da McGregor neće odustati od svoje karijere borca:

"Borba ostaje njegova glavna briga, ovo je početak još jedne uspješne avanture za Conora McGregora. Jedva čekam da snimanje počne."

U posljednjem službenom meču Conor McGregor doživio je strašnu povredu. Dok je treći put bio u "Oktagonu" s Amerikancem Dustinom Poirierom, Ircu je popustila noga u gležnju te je iznesen na nosilima.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti