25. 07. 2022 - 18:01
OTMICA KOUNDEA JE PRELILA ČAŠU! U Chelseaju bijesni na...
907
Shares
OTMICA KOUNDEA JE PRELILA ČAŠU! U Chelseaju bijesni na Barcelonu zbog transfera, pa se žestoko osvetili: ŠOK ZA LAPORTU!

PRIJELAZNI ROK

OTMICA KOUNDEA JE PRELILA ČAŠU! U Chelseaju bijesni na Barcelonu zbog transfera, pa se žestoko osvetili: ŠOK ZA LAPORTU!

25. 07. 2022 - 18:01
0
Shares

Počelo je to još davno, tamo na zimu, kad je Barcelona kretala u tihu ofenzivu prema Stemford Bridžu. Andreas Kristensen (Christensen) bio je laka meta. Danac nije htio produžiti ugovor s "Plavcima", a odlazak na Kamp Nou mu se činio kao idealna destinacija za nastavak karijere. Iznutra, dogovor na relaciji London - Barcelona za tog je igrača bio gotov i davno prije no što su to klubovi proljetos objavili.

No, Barsa nije htjela stati samo na Kristensenu, već su iz Čelzija htjeli dovesti "full package". On uključuje i kapetana Sesara Aspilikuetu (Cesara Azpilicueta), baš kao i lijevog beka Markosa Alonsa (Marcos). 

Barsi trebaju domaći igrači zbog UEFA-inih lista za evropska takmičenje koja moraju sadržavati određen, ne velik broj stranih igrača. Baš iz tog razloga klubovi često dovode pojačanja iz zemalja u kojima jesu...

No, sad već priča oko Aspilikuete i Alonsa traje predugo. Toliko da su u ponedjeljak iz Londona odlučili stopirati bilo kakve daljnje pregovore Barcelone i spomenutih igrača. Alonsu i Aspilikueti ugovori s Čelzijem ističu sljedećeg ljeta, bili su spremni za transfer, ali on se zasad neće dogoditi.

Ne samo zbog toga, već i zbog još nekih igrača koje su htjeli dovesti i jedni i drugi. Tako se naprimjer, Čelzi već odavno dogovorio sa Seviljom oko dovođenja njihova stopera Kundea (Jules Kounde). No, kad je ovaj čuo za interes Barcelone, brže-bolje je poželio zaigrati tamo, pa sad cijela ta operacija stoji. Barsa želi Kundea, mora ga uglaviti u već ionako tešku financijsku sliku, a Čelži je za to vrijeme na ledu...

Učitaj još novosti