24. 07. 2022 - 20:40
SRPSKI MMA BORAC DOBIO NEVIĐENE BATINE Instagram zabranio...
907
Shares
SRPSKI MMA BORAC DOBIO NEVIĐENE BATINE Instagram zabranio snimak JEZIVE POVREDE, ali ona nije najgora koju je dobio od Terminatora

NALETIO NA PREJAKOG

SRPSKI MMA BORAC DOBIO NEVIĐENE BATINE Instagram zabranio snimak JEZIVE POVREDE, ali ona nije najgora koju je dobio od Terminatora

24. 07. 2022 - 20:40
0
Shares

Srpski MMA borac, Aleksandar Džoker Ilić, doživio je težak poraz na Oktagon 34 priredbi.

Srbin je bio dio glavne borbe večeri u Pragu, a poražen je od strane češkog borca Karlosa Vemole poznatijeg po nadimku Terminator.

Ilić je debitovao u poluteškoj kategoriji, a ulog borbe bio je upražnjen pojas prvaka svijeta. Ipak, borba je završena već u prvoj rundi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Terminator je srpskog borca bacio na leđa, potom i gušio sve dok Ilić nije predao.

Džoker je u kratkom roku prve runde dobio nekoliko žestokih udaraca što se vidjelo na njegovom potpuno izdeformisanom licu nedugo nakon borbe.

Ilić je objavio fotografije i snimke na društvenoj mreži Instagram na kojima je prikazao lice oteklo od silovitih udaraca.

- Nemam ništa za reći. Nemam opravdanja, bolji je pobedio sinoć. Podneću ovaj poraz kao muškarac. Nosim ove sunčane naočare zato jer imam dve devojčice kući i ne želim da vide kako im je tata razbijen - poručio je Ilić nakon borbe.

Srpski MMA borac objavio je i video snimke koji su napravljeni dok su mu ljekari ukazivali pomoć, odnosno dok su mu ušivali ranu iznad oka, a te snimke je društvena mreža Instagram ograničila kako bi zaštitila korisnike od osjetljivog i uznemirujućeg materijala.

3112051-screenshot-233-ff

FOTO: INSTAGRAM/ILKEMMA
 

Učitaj još novosti