24. 07. 2022 - 15:41
Niko nije očekivao, ali izgleda da imamo Neymara koji je...
907
Shares
Niko nije očekivao, ali izgleda da imamo Neymara koji je sazrio: Postupci IZNENADILI SVE

Niko nije očekivao, ali izgleda da imamo Neymara koji je sazrio: Postupci IZNENADILI SVE

24. 07. 2022 - 15:41
0
Shares

Zvijezda PSG-a Neymar (30) iznenadio je apsolutno sve ponašanjem na početku priprema za novu sezonu.

Brazilac je poznat po poprilično neugodnoj naravi. Treneri su u prošlosti imali problema s njim, ali izgleda da i on konačno sazrijeva.

Dokaz tome je njegovo ponašanje na startu priprema. Među prvima se Neymar pojavio na okupljanju i radi zaista vrhunskim tempom od samog početka.

Zadovoljan je zbog toga novi trener Christophe Galtier koji je uz sportskog direktora Luisa Camposa uveo izuzetnu disciplinu u timu.

"Još uvijek otkrivam čari ekipe. Neymar radi dosta dobro. Ako ne postoji određeni ego, onda ne možeš stvoriti ni šampiona. Bez šampiona ne možeš ništa ni osvojiti. Po onom što sam vidio, oni zaista uživaju skupa, smiju se i uživaju", rekao je Galtier.

Neymar se u posljednje vrijeme ponovo povezuje s odlaskom iz PSG-a.

Međutim, on je poručio kako mu je jedini cilj ostanak u klubu.

"Želim ostati u PSG-u. Niko iz kluba mi nije govorio o planovima za budućnost, tako da ne znam šta planiraju. Ja želim ostati, nemam se kome dokazivati. Sretan sam kada igrati, trebam igrati kako znam", kazao je Neymar.

U posljednjoj sezoni Neymar je upisao tek 13 golova i osam asistencija. Razočaralo je to navijače Parižana, ali i čelnike kluba i zbog toga se počelo govoriti o njegovom odlasku.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti