23. 07. 2022 - 19:37
Australski MMA borac spasio čovjeka od pijanih nasilnika,...
907
Shares
Australski MMA borac spasio čovjeka od pijanih nasilnika, tukao ih je obojicu istovremeno

NAUČILI SU LEKCIJU

Australski MMA borac spasio čovjeka od pijanih nasilnika, tukao ih je obojicu istovremeno

23. 07. 2022 - 19:37
0
Shares

Australski MMA borac Viktor Lyall učinio je da dvojica pijanih nasilnika dobro zapamte noćni izlazak u kojem su pravili probleme.

Lyall je dobio velike pohvale na društvenim mrežama nakon što je spasio neimenovanog čovjeka od nasilnika. Iako se taj dio ne pojavljuje u videosnimku, Lyall je spasio čovjeka kojeg su tukla dvojica pijanih nasilnika.

Australac se uključio u svađu i odvojio čovjeka, nakon čega su pijani nasilnici pokušali da se obračunaju s njim. Pogriješili su.

Viktor Lyall, koji je dugogodišnji trenirani MMA borac, u nekoliko navrata žestokim udarcima obarao je nasilnike na zemlju. Ipak, bio je oprezan i nije želio po svaku cijenu tući pijani dvojac, ali su ga oni pratili i na kraju naučili lekciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bec Rodriguez (@rowdybec)

Jedan od dvojice muškaraca pokušavao je proći iza leđa Viktora i udariti ga s leđa, no australski MMA borac je bio svjestan okruženja i pažljivo je vodio računa da mu se pijani muškarac ne približi s leđa.

Nakon što su nastavili s agresivnom pričom i stavom, Lyall je reagovao i oborio na pod udarcem u glavu drskog pijanca. Činilo se da će se stvari smiriti, ali onda je MMA borac stavio tačku na dramu udarivši vezanim udarcima jednog pa drugog muškarca.

Uz njih je bila i djevojka koja je prijetila Lyallu da je "njen otac bodybuilder koji će ga uništiti".

Svijet najvećih MMA zvijezda oduševljeno je komentarisao ovaj potez, pa su u Lyallovu zaštitu stali UFC zvijezda Paddy Pimblet, Peter Queally, Suman Mokhtarian, svjetska šampionka u boksu Shannon Briggs...

Učitaj još novosti