23. 07. 2022 - 19:19
BOLJE BI MU BILO DA SE NIJE POJAVIO U DVORANI Poznati bokser u...
907
Shares
BOLJE BI MU BILO DA SE NIJE POJAVIO U DVORANI Poznati bokser u ringu naučio pameti 'tastatura ratnika'

UVREDE NA TWITTERU BILE PRESUDNE

BOLJE BI MU BILO DA SE NIJE POJAVIO U DVORANI Poznati bokser u ringu naučio pameti 'tastatura ratnika'

23. 07. 2022 - 19:19
0
Shares

Poznati britanski bokser Sunny Edwards (26) odlučio je naučiti pameti 'tastatura ratnika' koji ga je vrijeđao na društvenim mrežama.

Neporaženom bokseru muha kategorije stizale su razne uvrede na Twitteru. Uglavnom se to odnosilo na njegovu visinu (160 centimetara), ali i na kvalitet boksa kojeg posjeduje.

Jedan momak je bio posebno uporan. Vrijeđao je 26-godišnjeg boksera koji mu je potom ponudio da dođe u dvoranu i svoje riječi pretvori u djela.

'Tastatura ratnik' se pojavio u dvorani i bolje bi mu bilo da nije. Edwards ga je lagano načinjao i na kraju ga je poprilično isprebijao.

OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Sunny Edwards u dosadašnjoj karijeri nije zabilježio poraz. Na omjeru je od 18-0 i vlasnik je titule prvaka svijeta muha kategorije po verziji IBF.

Danas je pokazao da bez obzira na visinu i izgled boks ne može raditi svako, a pogotovo ne oni koji nikad nisu kročili nogom u profesionalni ring.

Ipak, treba mu odati i priznanje jer se za razliku od mnogih pojavio da pokaže koliko zna. Drugi vrijeđaju i zatim nestanu bez traga kao posljednje kukavice.

Na kraju sparinga pala je i zajednička fotografija i zakopane su ratne sjekire.

Učitaj još novosti