15. 07. 2022 - 11:24
Regija bruji o teškoj blamaži bh. nogometa
907
Shares
Regija bruji o teškoj blamaži bh. nogometa

SPORTSKE NOVOSTI

Regija bruji o teškoj blamaži bh. nogometa

15. 07. 2022 - 11:24
0
Shares

Nogometaši Borca iz Banja Luke su doživjeli neugodno iznenanađenje i propisno se osramotili u Konferencijskoj ligi. Ekipa puno manjeg B36 Toršavna sa Farskih Otoka od koje nitko nije baš ništa očekivao je izbacila Banjalučki sastav s 4:3 nakon penala.

Ne bi to ni bilo tako strašno da Borac na uzvrat nije stigao s 2:0 iz prve utakmice i u jednom trenutku u uzvratu imao igrača više. Ekipa srpskog trenera Nenada Lalatovića je izgledala kao da ima sve u svojim rukama, a osim 2:0 iz prve utakmice i u drugoj su u uvodnim minutama izgledali dobro. Ipak, gol zabija domaći sastav.

U 35. minuti Egilsson je majstorski zabio iz slobodnjaka. U 44. minuti Jacobsen je dobio drugi žuti karton i izgledalo je kao da će Borac ipak lako u iduće kolo s igračem više.

U nastavku je Borac krenuo ofenzivno, ali onda je Gajić skrivio penal u 53. minuti i zaradio isključenje. Egilsson povisuje za 2:0. I treći gol momčadi s Farskih Otoka je pao iz penala. Lazić je skrivio penal u 66. minuti, a Egilsson postigao hat-trick i povisio na 3:0.

Borac se vratio u život u 75. minuti kada je Benjamin Tatar zabio za 3:1. Tri minute kansije Borac je imao šansu za gol koji bi značio i prolaz, ali Mrkaić nije uspio završiti posao. Na kraju je B36 slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Nakon velike pobjede B36 se i narugao s Borcem na društvenim mrežama. Uz sliku ekipe kako slavi su napisali i malo prilagođeno poznati stih Britney Spears i poručili: ‘Oooops, we did it again‘. Klub s Farskih Otoka je pretprošle godine u 1. pretkolu Europske lige pobijedio Levadiju iz Estonije, a onda eliminirao i velški TNS prije nego ih je zaustavio CSKA iz Sofije, a sada su ponovno uspjeli izbaciti veliko ime s obzirom na svoju kvalitetu.

Učitaj još novosti