12. 07. 2022 - 16:42
Totti je veći ''švaler'' od Piquea: Nije se ni razveo, a već...
907
Shares
Totti je veći ''švaler'' od Piquea: Nije se ni razveo, a već ulovljen u kući nove djevojke

Totti je veći ''švaler'' od Piquea: Nije se ni razveo, a već ulovljen u kući nove djevojke

12. 07. 2022 - 16:42
0
Shares

Francesco Totti je duže nosio dres Rome nego što je bio u braku sa Ilary Blasi.

Jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta je u ponedjeljak saopštio da se razvodi nakon skoro dvije decenije zajedničkog života.

Kriza između legendarnog fudbalera i poznate tv voditeljice je duži period bila u krizi, da bi konačno stigla potvrda onog o čemu se špekuliše.

Roma and Italy star Totti splits from wife Ilary - Football Italia

Kuća u kojoj su do sada živjeli će pripasti Blasi, dok će troje djece Criustian, Chanel i Isabel nastaviti da žive s majkom.

S druge strane legendarni kapiten Rome neće biti sam jer je njegovo srce već zarobljeno. Italijanska štampa je puna detalja o njegovoj novoj djevojci koja se zove Noemi Bocchi.

Tako je magazin Chi objavio priču da je Totti bio u domu nove djevojke dok je još uvijek bio u braku sa Ilary. Dolazio bi na parking i ulazio u kuću, dok bi Noemi svoju kćerku slala da spava negdje drugo.

Totti i Noemi su se dugo vremena krili u javnosti, tako su i na nekim utakmicama Rome bili zajedno, tačnije djelilo ih je svega nekoliko redova na stadionu Olimpicu kao što je to bio slučaj 5. februra.

Inače, Noemi ima dvoje djece, diplomirala je Ekonomiju, voli padel, muziku i da puno putuje. Ono što je interesantno je to da jako sliči na bivšu ženu čuvenog fudbalera.

Također se špekuliše da i Ilary nije vjerna Tottiju pošto je navodno ''izgubila pamet'' zbog mlađeg dečka, a sve je eskaliralo kada je bivši član Azzurra pročitao poruke od voditeljice na njenom mobitelu.

 

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti