07. 07. 2022 - 12:26
STIGLA PRVA PONUDA ZA CRISTIJANA i to odmah čim je United...
907
Shares
STIGLA PRVA PONUDA ZA CRISTIJANA i to odmah čim je United odredio cijenu: Je li na pomolu NAJSENZACIONALNIJI TRANSFER SVIH VREMENA?

CHELSEA GA SILNO ŽELI

STIGLA PRVA PONUDA ZA CRISTIJANA i to odmah čim je United odredio cijenu: Je li na pomolu NAJSENZACIONALNIJI TRANSFER SVIH VREMENA?

07. 07. 2022 - 12:26
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zaradit će Mančester junajted na Kristijanu Ronaldu (Cristiano) samo siću! Kad ga je dovodio prošlog ljeta iz Juventusa platio je Italijanima 15.000.000 eura na ime obeštećenje, a u ovom prijelaznom roku će inkasirati najviše 17.500.000. Taj profit od 2.500.000 eura će mu dobro doći kad se budu sređivale poslovne knjige. Međutim, stvarnost po "Crvene đavole" je pogubna, jer će definitivno ostati bez Portugalca.

Početni stav velikana sa Old Traforda drastično je promijenjen ove sedmice. Kad se prvi put pojavila informacija da najbolji fudbaler planira da napusti klub godinu prije isteka ugovora, čelnici su stidljivo govorili kako nije na prodaju i da se nalazi u planovima novog trenera Erika ten Haga. Pošto su u međuvremenu shvatili koliko je Ronaldo istrajan u namjeri da ode prihvatli su realnost (čitaj: predali su se).

Većina ostrvskih medija javili su ovog četvrtka da su rukovodioci Junajteda popustili pred Ronaldovim zahtjevom i da im nije u planu da idu protiv volje drže igrača. Štaviše, žele da se slučaj što prije okonča, da se ne oteže cijelo ljeto, kao kad je Kristijano stigao iz Torina u smiraj prijelaznog roka 2021. Junajted želi da izbegne scenario po kome bi odlazeći igrač predstavljao centralnu temu u i oko kluba, umjesto da fokus bude na igračima i novom šefu stručnog štaba. 

Telegraph je objavio jutros da je Mančester već dobio prvu ponudu za Ronalda i to od Chelseaja koji je pokazao veliki interes da dovede Portugalca na Stamford Bridge.

Navodno, Ronaldo je već dogovorio sve uslove s Plavcima i sada čeka da se klubovi usaglase oko visine obeštećenja.

Chelsea je poslao prvu ponudu za onalda i spreman je da plati oko 17 miliona eura, a engleski mediji navode da će ga Crveni đavoli gotovo sigurno prodati londonskom klubu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti