07. 07. 2022 - 12:00
Goran Zakarić: Vjerujem da ćemo napraviti dobar rezultat uz...
907
Shares
Goran Zakarić: Vjerujem da ćemo napraviti dobar rezultat uz pomoć podrške publike

FK BORAC BANJA LUKA

Goran Zakarić: Vjerujem da ćemo napraviti dobar rezultat uz pomoć podrške publike

07. 07. 2022 - 12:00
0
Shares

Fudbaler Borca, Goran Zakarić, govorio je na današnjoj konferenciji za medije o prvom meču prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv ekipe B36 Torshavn.

Utakmica se igra od 18 sati na stadionu dr. Milan Jelić u Modriči, a Zakarić je poručio kako vjeruje da će njegova ekipa sutra napraviti dobar rezultat uz pomoć podrške publike. 

''Sigurno je da su novi treneri donijeli nešto novo u bh. fudbal i vjerujem da će sve to biti na jednom dobrom nivou. Što se tiče same utakmice, jesmo favoriti, ali moramo to i da dokažemo na terenu. Imali smo 15-20 dana da se pripremimo, mala je pauza bila. Ta ljetna pauza nekada nosi probleme, ali uspjeli smo sve da obavimo, analizirali smo rivala, znamo i mane i vrline. Svi ćemo, kako ja, tako i svaki pojedinac koji istrči na teren, dati maksimum. Vjerujem da ćemo napraviti dobar rezultat uz pomoć podrške publike koja neće izostati, pogotovo što Borac ponovo igra Evropu'', kazao je Zakarić, a prenosi MONDO.

Zakarić je potom istakao kako je najvažnije da njegova ekipa bude spremna kako fizički, tako i psihički.

''Najbitnije je da napravimo rezultat koji bi nas sve zadovoljio. Idealno je da bude što više golova za nas, ali je nezgodno prognozirati, međutim bilo koja pobjeda bi nam dobro došla. Nisam tip igrača koji obećava, ali mogu da kažem da ćemo dati svi maksimum i vjerujem da ćemo napraviti rezultat koji će nam omogućiti 'mirniji' revanš na Farskim Ostrvima'', poručio je Zakarić.

Učitaj još novosti