07. 07. 2022 - 10:08
UUU, OVO JE BILO ŽESTOKO! Rafina povreda PODIGLA BURU! Oglasio...
907
Shares
UUU, OVO JE BILO ŽESTOKO! Rafina povreda PODIGLA BURU! Oglasio se slavni teniser i OPLEO: 4 sata i 20 minuta, ma sigurno! (FOTO)

WIMBLEDON

UUU, OVO JE BILO ŽESTOKO! Rafina povreda PODIGLA BURU! Oglasio se slavni teniser i OPLEO: 4 sata i 20 minuta, ma sigurno! (FOTO)

07. 07. 2022 - 10:08
0
Shares

Fabio Fonjini iznio je svoje mišljenje o povredi Rafaela Nadala.

Nadal je poslije pet setova pobijedio Amerikanca Tejlora Frica i plasirao se u polufinale Vimbldona, uprkos povredi koja ga je mučila tokom cijelog meča. Uspio je poslije dva igubljena seta da se izdigne i nokautira Amerikanca.

Rafa se tokom meča žalio na povredu mišića, dok se presvlačio majicu primjećeni su flasteri na stomaku, tražio je medicinski tajm-aut, u nekim trenucima, kako sam kaže, poželio je da odustane, ali...

nadal1

FOTO: PROFIMEDIA

Nakon što je povrijeđen i na štakama osvojio Rolan Garos zbog povrede stopala, Nadal je kao rekovalescent stigao i u London, da bismo na Ostrvu saznali da ima problem i sa trbušnim mišićima.

Podijeljena su mišljenja oko njegove povrede, si se pitaju kako onda zdrav čovjek igra, ako povrijeđen onako gazi sve pred sobom kao što to Rafa radi.

Glas je digao i bivši deveti teniser svijeta, sada 63. na svijetu, Fabio Fonjini.

fognini

FOTO: PROFIMEDIA

Italijan je posijle meča Nadal - Fric objavio stori na Instagramu u kojem je podvukao riječ "povrijeđen" uz komentar. - Sigurno, 4 sata i 20 minuta. Prestanite da vjerujete u sve što pročitate - dodao je na engleskom.

3089591-8-ff

FOTO: PRITNSCREEN

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da će otići na dodatne ljekarske preglede kako bi se utvrdilo koliko je teška povreda stomaka koja ga muči.

Učitaj još novosti