07. 07. 2022 - 08:40
ŠOK NA WIMBLEDONU: Rafael Nadal nakon velike pobjede i...
907
Shares
ŠOK NA WIMBLEDONU: Rafael Nadal nakon velike pobjede i plasmana u polufinale najavio mogućnost povlačenja s turnira…

LONDON

ŠOK NA WIMBLEDONU: Rafael Nadal nakon velike pobjede i plasmana u polufinale najavio mogućnost povlačenja s turnira…

07. 07. 2022 - 08:40
0
Shares

Španski teniser Rafael Nadal nakon prolaska u polufinale Wimbledona 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 (4) pobjedom protiv Amerikanca Taylora Fritza u četvrfinalu izjavio je kako nije siguran hoće li biti sposoban zaigrati protiv Australca Nicka Kyrgiosa u petak.

Samo Nadalovo sudjelovanje u ovogodišnjem Wimbledonu bilo je upitno zbog povrede stopala, a protiv Fritza je morao tražiti i liječničku pomoć zbog ozljede trbušnih mišića.

Legendarni Španac je nakon pobjede za koju mu je trebalo četiri sata i 20 minuta rekao kako je u nekoliko navrata razmišljao o predaji.

- Nije lako odustati od Wimbledona iako su bolovi bili jaki. Htio sam završiti meč, borio sam se, ponosan sam na to što sam uspio biti ravnopravan u uvjetima pod kojima sam igrao. No, ne znam hoću li moći igrati u petak. Sada vam ne mogu dati jasan odgovor jer ne znam što će se dogoditi sutra. Već nekoliko dana imam problema s trbušnim mišićima, ali danas je bilo najgore, rekao je Nadal.

Ove godine je Nadal osvojio Australian Open i Roland Garros čime je stigao do ukupno 22. Grand Slam naslova u karijeri, dva više od Rogera Federera i Novaka Đokovića, te još uvijek ima priliku osvojiti sva četiri najveća turnira u istoj godini.

Učitaj još novosti