03. 07. 2022 - 19:45
O Grealishu se konačno ne priča zbog alkohola: Skinuo se na...
907
Shares
O Grealishu se konačno ne priča zbog alkohola: Skinuo se na treningu i pokazao impresivne mišiće

O Grealishu se konačno ne priča zbog alkohola: Skinuo se na treningu i pokazao impresivne mišiće

03. 07. 2022 - 19:45
0
Shares

Najskuplji igrač u historiji Manchester Cityja konačno je u centru pažnje zbog sportskih stvari, a ne zbog alkohola koji mu je obilježio ljetnu pauzu.

Grealish je žestoko živcirao navijače Cityja u proteklom periodu. Osim što u prvoj sezoni nije nametnuo standarde najvećeg pojačanja u historiji kluba, tokom cijelog ljeta snimali su ga u alkoholiziranom stanju i činilo se da ga nogomet ne zanima.

Tako je prvo lumpovao na Ibizi, a onda je za noć u Las Vegasu potrošio 93.000 eura u noćnom klubu. Tom prilikom prijatelji su ga uz brojne poteškoće izvukli iz kluba.

Sve je kulminiralo na svadbi Harryja Maguirea kada su u javnosti objavljene fotografije obnaženog Grealisha koji od alkohola nije znao gdje se nalazi.

Međutim, čini se da je odlučio ostaviti sve to iza sebe i posvetiti se narednoj sezoni. Još uvijek nisu počele pripreme, a kako bi "kupio" Pepa Guardiolu i navijače Cityja te učinio da zaborave ispade tokom odmora, Grealish se sprema žestokim treninzima.

Reprezentativac Engleske se skinuo i pokazao impresivne mišiće te dokazao navijačima da je u fantastičnoj fizičkoj formi uoči početka priprema. U pitanju je trening u Grčkoj gdje se nalazi zbog svadbe bivšeg saigrača Conora Hourihanea.

Grealish je odradio nekoliko žestokih sprinterskih vježbi, a onda je s nogometnom loptom "driblao" čunjeve nadajući se da će "obrisati" sve ono loše iz proteklih sedmica.

Pep Guardiola je zakazao početak priprema za tačno sedam dana i djeluje da Grealish želi učiniti sve kako bi ih dočekao u odličnoj formi.

Učitaj još novosti