03. 07. 2022 - 15:13
FRANCUZ BLISTA I VAN TERENA Otkriveno ko je superzgodna...
907
Shares
FRANCUZ BLISTA I VAN TERENA Otkriveno ko je superzgodna djevojka koja je osvojila Benzemino srce: Počela je kao konobarica, a sada...

FRANCUZ BLISTA I VAN TERENA Otkriveno ko je superzgodna djevojka koja je osvojila Benzemino srce: Počela je kao konobarica, a sada...

03. 07. 2022 - 15:13
0
Shares

Karim Benzema proživljava najbolji period u životu. Na profesionalnom planu, Francuz je sezonu zaključio kao najbolji igrač svijeta, a sada se čini da je napadač Reala zablistao i na ljubavnom planu.

Benzema uživa na godišnjem odmoru, a to čini s Jordanom Ozunom, poznatom manekenkom, s kojom je "uhvaćen" na svojoj jahti gdje je i sam objavio nekoliko fotografija i snimaka kako bi pokazao da ne blista samo na terenu, već i izvan njega.

Na odmoru nije bio sam, već je uživao s mladom damom koja mu je, čini se, osvojila srce.

instagram-post-1

Foto: Instagram

instagram-post-2

Foto: Instagram

Ni nogometaš ni njegovi najbliži prijatelji nisu se oglasili o ovoj vezi, ali su društvene mreže bile zadužene za raskrinkavanje mlade djevojke koja je s Francuzom.

Još nisu pozirali zajedno, ali pojavile su se fotografije na kojima se vide zajedno na jahti.

instagram-post-3

Foto; Instagram

instagram-post-4

Foto: Instagram

Jordan Ozuna, 32-godišnja američka manekenka rođena je u Marylandu 1. januara 1990. godine i od malih nogu gradi karijeru u svijetu modelinga, pojavljujući se na raznim događanjima.

Iako je radila i kao konobarica u popularnom noćnom klubu Light NightClub u Las Vegasu, nastavila se baviti modelingom, radeći s agencijama kao što su State Management, Caroline Gleason Management, Tricia Brink Management i The Salt Agency, koje je osvojila svojom dugom kovrdžavom smeđom kosom, preplanulim tenom i zategnutim tijelom.

instagram-post-5

Foto: Instagram

Još jedna zanimljiva činjenica je da je Jordan bila u Parizu baš na isti datum kada je Benzema igrao u finalu Lige prvaka. Zapravo, supruga Davida Alabe, Shalimar, podijelila je s njom video s utakmice protiv Liverpoola i tek sada sve počinje imati smisla.

Učitaj još novosti