28. 06. 2022 - 16:12
Borac doveo deveto pojačanje, Lalatović na raspolaganju ima...
907
Shares
Borac doveo deveto pojačanje, Lalatović na raspolaganju ima potpuno nov tim

Borac doveo deveto pojačanje, Lalatović na raspolaganju ima potpuno nov tim

28. 06. 2022 - 16:12
0
Shares

Borac ovog ljeta radi punom parom, a danas su završili i deveto pojačanje nakon što je za banjalučki klub potpisao 27-godišnji Fedor Predragović.

Ofanzivni veznjak vraća se u klub u kojem je ponikao i očekuje se da će biti veliko pojačanje za ekipu Nenada Lalatovića u narednoj sezoni.

Predragović je Borac napustio prije šest godina, a međuvremenu je nastupao za slovenačke klubove Celje i Radomlje, a zatim za Zvijezdu 09 i Slobodu u kojoj je proveo više od dvije godine.


"Presretan sam zbog povratka u klub u kojem sam napravio svoje prve nogometne korake. Ovo je klub koji u meni uvijek budi posebne emocije. Hvala klupskom rukovodstvo na ukazanom povjerenju da ponovo obučem Borčev dres, a na meni je da se odužim igrama na terenu. Upoznat sam s klupskim ambicijama u novoj sezoni. Neke igrača poznajem veoma dobro tako da ću se lako uklopiti u ekipu. Na nama je da dobro radimo i da idemo korak po korak", rekao je Predragović za klupski sajt.

Prošle sezone odigrao je 33 utakmice u svim takmičenjima i postigao tri gola, a svojevremeno je nastupao i za mlađe kategorije reprezentacije BiH.

Podsjetimo, u Borac su prije Predragovića stigli štoperi Marko Gajić i Darko Lazić, bekovi Milan Spremo i Nikola Andrić, veznjak Nedeljko Piščević, krila Benjamin Tatar i Goran Zakarić te napadač Momčilo Mrkaić.

Učitaj još novosti