28. 06. 2022 - 11:00
Ronaldo "uhvaćen" u ludom noćnom provodu na Ibizi: Bije ga...
907
Shares
Ronaldo

SJAJNI PORTUGALAC MOŽE BITI PRIMJER SVIM MLADIMA

Ronaldo "uhvaćen" u ludom noćnom provodu na Ibizi: Bije ga glas da uopšte ne pije alkohol, ali je li zaista to tako?

28. 06. 2022 - 11:00
0
Shares

Cristiano Ronaldo na odmoru je sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez s kojom je proveo posljednje dane na jahti na Ibizi.

Portugalski napadač nedavno je završio takmičarsku sezonu, nakon što je bio dio portugalske selekcije na utakmicama Lige nacija odigranih ranije ovog mjeseca. 

Nakon što se jučer susreo dio momčadi Manchester Uniteda i odradio prvi trening pod zapovjedništvom novog trenera Erika ten Haga, izostalo je nekoliko igrača, među kojima i Cristiano Ronaldo, koji je zbog utakmica odigranih u nacionalnom timu imao produženi odmor.

Podsjetimo, sjajni Portugalac odlučio je opuštajuće dane provesti na Ibizi s porodicom. 

Portuglac se također proveo u klubu, sinoć, sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez, javlja The Sun. Njih dvoje su bili nerazdvojni i u mnogim su trenucima uhvaćeni u nježnim gestama jedno prema drugom.

Navedeni izvor također napominje da fudbaler nije konzumirao alkoholna pića, a tu naviku je prisvojio nakon što mu je otac preminuo zbog problema s ovisnošću. Definitivno, još jedan dokaz velike posvećenosti Ronalda i sjajan primjer mladima.

Georgina Rodriguez nije bila toliko "oprezna" i uhvaćena je kako pije alkoholno piće.

U ovom trenutku, budućnost Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu je pod znakom pitanja, no posljednje vijesti iz Engleske najavljuju da ekipa s Old Trafforda ne razmišlja o mogućnosti da Portugalca pusti, jer je on neophodan za novog trenera Erika ten Haga. 

Učitaj još novosti