27. 06. 2022 - 15:25
Haaland se pojavio na plaži i pokazao koliko je veliki,...
907
Shares
Haaland se pojavio na plaži i pokazao koliko je veliki, dječaci će zauvijek pamtiti dan

Haaland se pojavio na plaži i pokazao koliko je veliki, dječaci će zauvijek pamtiti dan

27. 06. 2022 - 15:25
0
Shares

Nova velika zvijezda Manchester Cityja Erling Haaland na odmoru na Marbelli pokazao je ljudsku veličinu nakon što je uljepšao dan dječacima na plaži.

Možda nije toliko skroman kao Sadio Mane, ali i Erling Haaland često pokazuje da se radi o čovjeku kojeg silni novac nije promijenio. Norvežanin je posebnim poklonima razveselio sve u Borussiji Dortmund na oproštaju, a sada je ponovo pokazao da je skroman mladić.

Gotovo svi najbolji nogometaši svijeta trenutno su na odmoru i čekaju početak nove sezone. Haaland je izabrao luksuzno špansko ljetovalište Marbellu i tu je uljepšao dan grupici dječaka.

Video OVDJE.

Mladići su na plaži igrali nogomet, a onda im je prišao sada već slavni norveški nogometaš i pridružio im se. Mladići će ovaj dan pamtiti zauvijek pošto su imali čast da uživaju u nogometnim čarolijama jedne od najvećih zvijezda ovog sporta.

Podsjetimo, Haaland je prije nekoliko sedmica kompletirao transfer iz Borussije Dortmund u Manchester City za 51 milion funti. Istakao je da je odabrao klub zbog toga što za City navija od djetinjstva, gdje je igrao njegov otac Alf-Inge Haaland.


Klix.ba

Učitaj još novosti