27. 06. 2022 - 11:41
Britanski Sky Sports: Manchester United dobio nevjerovatnu...
907
Shares
Britanski Sky Sports: Manchester United dobio nevjerovatnu ponudu za Harryja Maguirea, Erik ten Hag je odbio

Britanski Sky Sports: Manchester United dobio nevjerovatnu ponudu za Harryja Maguirea, Erik ten Hag je odbio

27. 06. 2022 - 11:41
0
Shares

Britanski Sky Sports objavio je vijest kako je Manchester United dobio od Barcelone nevjerovatnu ponudu da Harry Maguire bude uključen u posao oko prelaska Frenkieja de Jonga na Old Trafford, ali je tu mogućnost odbio Erik ten Hag.

S obzirom na to da već sedmicama traju pregovori između engleskog i katalonskog kluba oko angažmana nizozemskog veznjaka, obje strane pokušavaju pronaći najbolje rješene za cjelokupnu situaciju. 

Pa je tako Barcelona pokušala u posao uključiti najskupljeg štopera u historiji, Maguirea, koji iza sebe ima najgoru sezonu u karijeri, ali je ovu opciju odbio Ten Hag, jer nema namjeru odraditi transfer u kojem će cijela odšteta biti finansijskog oblika.

Ten Hag namjerava Maguirea vratiti u formu, a čini se da klub i dalje vjeruje kako veliku cifru mora opravdati njegovim partijama na terenu. 

Podsjetimo, Maguire je u sezoni koja se nedavno završila za Manchester United, ako gledamo sva takmičenja, odigrao 37 utakmica, a na kojima je postigao dva pogotka dok nije zabilježio niti jednu asistenciju. 

 

sport1

Učitaj još novosti