25. 06. 2022 - 17:33
Najstrašniji na svijetu pobjegao od Iranskog Hulka kad ga je...
907
Shares
Najstrašniji na svijetu pobjegao od Iranskog Hulka kad ga je ugledao!

Najstrašniji na svijetu pobjegao od Iranskog Hulka kad ga je ugledao!

25. 06. 2022 - 17:33
0
Shares

Ne smiruju se strasti zbog nikad održane borbe Sajad Gharibija i Martyna Forda. 

Gharibi i Ford su se trebali boriti u aprilu ali je borba otkazana i kako sada stvari stoje ova dvojica bodybuildera koji žele postati borci nikad neće odmjeriti snage.

Najstrašniji čovjek na svijetu i Iranski Hulk su se suočili u Dubaiju krajem februara kada je Britanac nesuđenog rivala odgurnuo i bacio ga na pod. 

Istina tada je Iranac imao visoku temperaturu i bio je vidno bolestan što je Ford maksimalno iskoristio. 


U međuvremenu je dogovorena borba u Londonu, međutim na kraju je sve otkazano. Svoju stranu istine je konačno otkrio i Iranac.

"Martyn je bjegunac. Pobjegao je da izbjegne susret sa mnom, nije smio ni da se suoči sa mnom tokom meča između Thora i Halla u Dubaiju."

"Otišao sam u hotel gdje je odsjeo, ali se sakrio iza svojih čuvara i sljedeći dan je pobjegao iz Dubaija."


"Hoću samo da se sretnem sam na sabom da mu odgovorim na kukavičluk. Martyn se boji. Doći ću u London i odgovoriti mu. On je kukavica."

"Stid me što me smatraju njegovim rivalom jer je on više virtualni klovn nego borac. Samo traži pratitelje i preglede, a ne borbu."


"Prije ili kasnije ću ga disciplinovati. Ugovor koji imamo nije dozvoljavao niti jednom borcu da otkaže borbu i moj menadžer Mostafa Hashemzehi će pokrenuti pravni postupak", poručio je Gharibi.


Ostaje da se vidi kako će na ovo reagovati Ford koji je ranije kazao da se silno želi oprobati u ringu, ako već ne sa Gharibijem onda nekim drugim borcem.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti