25. 06. 2022 - 16:18
Raskalašeni Pique je shrvanoj Shaqiri danas zadao najbolniji...
907
Shares
Raskalašeni Pique je shrvanoj Shaqiri danas zadao najbolniji udarac kojeg jedna majka može primiti

Raskalašeni Pique je shrvanoj Shaqiri danas zadao najbolniji udarac kojeg jedna majka može primiti

25. 06. 2022 - 16:18
0
Shares

Isabel Mebarak Ripoll poznatija kao Shakira prolazi kroz najteži period u životu. 

Već sedmicama se piše o njenom raskidu sa Gerardom Piqueom nakon što je fudbaler Barcelona s mlađom djevojkom varao slavnu kolumbijsku pjevačicu.

Pique i Shaqira su 12 godina bili u vezi. Interesantno da su odlučili da se ne vjenčaju pa će s pravne strane bili lakše regulisati podjelu zajedničke imovine.

Tokom veze koja je počela nakon Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj republici dobili su dva sina, Milana i Sashu.

Upravo briga oko djece bi mogla predstavljati veliki problem za Shaqiru, a Piqueovo ponašanje će je sigurno dodatno izluditi.

Raskalašeni 35-godišnjak ne želi pustiti djecu da putuju s majkom na odmor u SAD, a danas je svojoj dosadašnjoj djevojci zadao i najbolniji udarac kojeg jedna majka može primiti.

Naime, Pique je uzeo sinove i otputovao s njima u London. Snimljen je na terenima Wimbledona gdje sa Milanom i Sashom posmatrao trening Rafaela Nadala.

Prije toga iskusni defanzivac je očigledno bio u posjeti fanshopu Chelseaja s obzirom na kesicu s logom londonskog kluba, dok je i jedan od sinova nosio dres popularnih Plavaca.


Slika OVDJE.

Dojam je da je Pique sve lakše podnio pošto je nedavno snimljen u društvu jedne mlade djevojke u Stockholmu na jednoj zabavi, a za nju se smatra da je nova izabranica bivšeg reprezentativca Španije.

Čini se da je njemu sve ovo mnogo lakše za podnijeti, pošto su paparazzi prije nekoliko dana uhvatili Shakiru koja izgleda potpuno shrvano dok se automobilom vozi kući.

Slike prikazuju jako tužnu i zamišljenu pop pjevačicu, a to su ujedno njene prve slike u javnosti nakon što je došlo do raskida sa Piqueom.

Podsjetimo da je početkom sedmice osvanulo nekoliko poruka napisanim sprejom ispred njene kuće. Nepoznati muškarac joj je napisao da je voli i da dolazi po nju te da je spreman da je oženi.

Ona je sve to prijavila policiji, brine za svoju sigurnost, a u međuvremenu planira da putuje u Miami i da tamo nastavi svoj život. Međutim, kako je Pique sa sobom odveo djecu teško da će se to uskoro desiti.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti