22. 06. 2022 - 15:32
Poznati UFC borac požalio se nakon nokauta: Tri miliona puta...
907
Shares
Poznati UFC borac požalio se nakon nokauta: Tri miliona puta udario me laktom

TEŽAK PORAZ

Poznati UFC borac požalio se nakon nokauta: Tri miliona puta udario me laktom

22. 06. 2022 - 15:32
0
Shares

Puno se očekivalo od Derona Vina (Deron Winn) (7-3-0, 2-3 UFC) kad je 2019. godine došao u UFC.

Perspektivni američki borac srednje kategorije bio je renomirani hrvač na koledžu, a upisivao je pobjede protiv vrhunskih boraca.

Nakon što nije izborio plasman na Olimpijske igre 2016. godine, Vin je napravio tranziciju u MMA. American Kickboxing Academy dvorana je koju je Winn odabrao, a ubrzo su ga mnogi vidjeli kao ''mini Cormiera''. Bucmasti Vin jako je podsjećao na Kornijera (Cormier) svojom konstitucijom, a s obzirom na to da je završio u istoj dvorani kao DC, usporedba je imala još više smisla, piše FightSite.hr.

Vin je sredinom 2019. godine debitirao u UFC-u i jednoglasnom odlukom porazio je Erika Spjslija (Eric Spicely). Bio je to obećavajuć početak, ali ubrzo su islijedila dva poraza. Tu je bilo jasno kako je pred Vinom puno posla, a pobjedama se vratio krajem 2020. godine protiv Antonia Aroja (Arroy).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DERON WINN (@deron_winn)

Uslijedila je nešto dulja pauza i meč protiv opasnog Fila Hejvsa (Phil Hawes). Težak poraz pretrpio je Vin u tom meču. Prvi put u karijeri izgubio je nokautom, a Hejvs ga je brutalno prebijao kroz nešto više od devet minuta borbe. Nekoliko puta laktom je Hejvs ispogađao Vina, prije nego li je došlo do prekida borbe. 33-godišnji Vin dobro se nosi s teškim porazom, a putem svog Instagram profila podijelio je šaljivi osvrt na svoj meč.

Naime, Vin je na humorističan način prokomentirao isječke iz završnih trenutaka borbe.

- Doktor me došao pregledati prije sljedeće runde. Dečko, makni se odavde, borimo se. Čuo sam neke pijane tipove u publici kako navijaju za mene i stoga sam se odlučio pridići. Ustao sam, počešao sam se po uhu, nisam znao niti što se zapravo događa. Nastavili smo se boriti. Pokušao sam učiniti meč "prljavim". Bacali smo laktove. Ja sam bacao laktove, ali tri miliona puta me pogodio laktom. Hvatao sam se za glavu, bio sam umoran od primanja udaraca laktom i bio sam u stilu: "Prekini me udarati laktovima!'', dio je Vinova osvrta.

Učitaj još novosti