16. 06. 2022 - 15:01
PLANETA JE MOMENTALNO ZASTALA, MNOGI SU U NEVJERICI: Rafa...
907
Shares
PLANETA JE MOMENTALNO ZASTALA, MNOGI SU U NEVJERICI: Rafa Nadal zakazao vanrednu konferenciju za medije, navijači se pribojavaju...

ŠTA ĆE SUTRA SAOPŠTITI APSOLUTNO SVE INTERESUJE

PLANETA JE MOMENTALNO ZASTALA, MNOGI SU U NEVJERICI: Rafa Nadal zakazao vanrednu konferenciju za medije, navijači se pribojavaju...

16. 06. 2022 - 15:01
0
Shares

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rafael Nadal sazvao je vanrednu konferenciju za medije koju je zakazao za petak na Mallorci.

Nadal, koji je na impresivan način došao do 14. titule na Roland Garrosu, ima više problema s povredama nego ikada ranije, a poznato je da od davnina muči muke s koljenom.

Ovoga puta u pitanju je stopalo pa s jakim bolovima igra svaki meč uz korištenje injekcija i lijekova. Stoga, strah navijača od mogućeg povlačenja je opravdan u svakom momentu.

Strah je još veći nakon što je Nadal učinio nešto što ne radi toliko često tokom karijere. Naime, sazvao je vanrednu konferenciju za medije na svojoj Mallorci na kojoj će saopćiti planove za budućnost.

Teško je očekivati da će Nadal donijeti neku radikalnu odluku. Očekuje se da govori o predstojećim obavezama i turnirima na kojim će igrati, odnosno koje će propustiti.

Ipak, strah navijača od potencijalnog povlačenja je i više nego opravdan nakon što je Španac otkrio da ne može hodati nakon pobjede u finalu Roland Garrosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Dok je Rafa zakazao press-konferenciju, pojavile su se dvije teorije na društvenim mrežama.

Jedna je obradovala navijače te kaže da će Nadal zvanično potvrditi da nastupa na Wimbledonu, dok je ona "mračnija" to da će Španac uzeti sebi nekoliko slobodnih mjeseci kako bi se pokušao vratiti na terene. Bilo kako bilo, sve ćemo saznati sutra.

Učitaj još novosti