16. 06. 2022 - 08:19
SKY DONIO EKSKLUZIVU: Inter na pragu dovođenja dva...
907
Shares
SKY DONIO EKSKLUZIVU: Inter na pragu dovođenja dva SENZACIONALNA pojačanja, Džeko na izlaznim vratima

DA LI DŽEKO NAPUŠTA VEĆ INTER?

SKY DONIO EKSKLUZIVU: Inter na pragu dovođenja dva SENZACIONALNA pojačanja, Džeko na izlaznim vratima

16. 06. 2022 - 08:19
0
Shares

Reprezentativac Belgije Romelu Lukaku bi se mogao vratiti u Inter nakon samo jedne godine provedene u Čelziju. Prema navodima renomiranog italijanskog sportskog novinara Sky Sporta Đanluke Di Marcija (Gianluca Di Marzio), Belgijanac bi na Meacu trebao stići prvo na posudbu. 

- Lukaku nije bio bliže povratku u Inter do sada. Inter je ponudio pet miliona za njegovu posudbu, dok je Čelzi odbio tu ponudu, ali još uvijek nije postavio cijenu. Inter očekuje da će posudba ići do 15 miliona - napisao je Di Marcio.

Italijanski mediji su ranije prenijeli kako će Paulo Dibala (Dybala) također stići u Inter, pa se postavlja pitanje šta će biti sa Edinom Džekom. 

Kapiten bh. reprezentacije je ljetos prešao u Inter s kojim je osvojio italijanski Kup i Superkup. Odigrao je 49 utakmica i postigao 17 golova uz 10 asistencija, a naročito je bio dobar u prvom dijelu sezone, kada je postigao neke ključne pogotke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edin Dzeko (@edindzeko)

Osim Džeke, Inter u napadu ima još Lautara Martineza, Hoakina Koreu (Joaquin Correa) i Aleksisa Sančeza (Alexis Sanchez).

Učitaj još novosti