15. 06. 2022 - 13:02
VIŠE POUZDANIH IZVORA JAVLJA: Lukaku blizu potpisa, kakav...
907
Shares
VIŠE POUZDANIH IZVORA JAVLJA: Lukaku blizu potpisa, kakav trio, jedan od najboljih u Evropi!

VRAĆA SE U INTER?

VIŠE POUZDANIH IZVORA JAVLJA: Lukaku blizu potpisa, kakav trio, jedan od najboljih u Evropi!

15. 06. 2022 - 13:02
0
Shares

Romelu Lukaku je još bliže povratku u Inter.

Više pouzdanih izvora potvrdilo je da su Čelsi i Inter napredovali u pregovorima, pošto je italijanski klub spreman da plati značajnu sumu za pozajmicu.

Inter nema novca da otkupi Lukakua odmah, spremiće 10-15 miliona eura za pozajmicu na godinu dana, uz mogućnost otkupa narednog ljeta.

Čelsi i Tomas Tuhel ne žele da prave problem nezadovoljnom igraču, jer je Lukaku već nekoliko puta javno rekao da se kaje što je napustio Inter i da će se sigurno vratiti.

Lukaku je spreman i na značajno smanjenje plate kako bi Inter uspio da ga dovede, nakon što se nije snašao u Tuhelovom sistemu. 

Di Marcio tvrdi da su pregovori u ubrzanom procesu, jer sve tri strane žele da se dogovor zaključi što prije. 

Lukaku bi se tako vratio u Inter poslije samo godinu dana, i to nakon što je ljetos stigao u Čelsi za 113 miliona eura. 

Ne treba zaboraviti ni da je Paulo Dibala blizu Intera, što bi značilo da bi Simone Inzagi bio na slatkim mukama u napadu. Tu je neprikosnoveni Lautaro, koji je blistao kod Kontea u tandemu sa Lukakuom, a ostaje da vidimo kako  će se uklopiti novi trio, pogotovo što Inzagi forsira formaciju 3-5-2...

Mada, zamislite 3-4-1-2, sa Dibalom iza Lautara i Lukakua, a da mu iza kao centralni vezni leđa čuvaju Brozović i Barela?! Pitanje je samo šta bi bilo s našeg Edina Džeke...

Učitaj još novosti