14. 06. 2022 - 18:35
"OH, MOJ BOŽE": Svi su šokirani zbog Halandovih medicinskih...
907
Shares

VELIKO POJAČANJE

"OH, MOJ BOŽE": Svi su šokirani zbog Halandovih medicinskih testova u Cityju, pa čak i on sam

14. 06. 2022 - 18:35
0
Shares

Manchester City jučer je službeno predstavio Erlinga Halanda kao svojeg novog igrača. Otprije je poznato da je talentirani norveški napadač na odlasku iz Borussije Dortmund odabrao mančesterski klub, iako su ga mnogi željeli dovesti. City je na svojoj službenoj stranici objavio video koji prikazuje Halanda kako prolazi liječnički pregled i zaključuje transfer.

Pratili su ga na liječničkom pregledu u Barceloni te tijekom leta avionom do Manchestera, gdje je prošao još nekoliko testova pa potpisao ugovor. Usput je susreo buduće suigrače Aymerica Laportea i Rubena Diasa te Fernandinha, kapetana koji će napustiti klub.

Prilikom pregleda, Halandu mjere visinu, koja je 195.2 centimetra. "O, moj Bože. Narastao sam skoro jedan centimetar", rekao je Haland liječnicima, dok je prošle godine, u razgovoru za norveški VG, izjavio da je visok 194 centimetra. "Moj je brat visok 195 centimetara, tako da se nadam da ću uskoro prestati rasti", rekao je tada Norvežanin.

Upoznao je, također, i zaposlenike u Cityjevoj kuhinji. "Vi ćete mi biti omiljeni ovdje", poručio im je Haland. Haland će u Cityju zarađivati oko 20 miliona eura po sezoni i samo će Kevin De Bruyne imati veći ugovor od njega.

Ono što se još ne zna jest koji će broj nositi na dresu. U Borussiji je nosio broj 9 koji u Cityju trenutno ima Gabriel Jesus, iako je on na odlasku iz kluba. Cijelu epizodu o Halandu u Cityju možete pogledati ovdje.

Učitaj još novosti