09. 06. 2022 - 08:36
NI HAJDUK, NI OSIJEK, NI TURSKA? Vida dobio ponudu karijere,...
907
Shares
NI HAJDUK, NI OSIJEK, NI TURSKA? Vida dobio ponudu karijere, oglasio se njegov agent

MOGAO BI POJAČATI NAPOLI

NI HAJDUK, NI OSIJEK, NI TURSKA? Vida dobio ponudu karijere, oglasio se njegov agent

09. 06. 2022 - 08:36
0
Shares

Domagoj Vida je u posljednjih nekoliko dana tema u medijima širom Europe jer tek mora odabrati klub u kojem će nastaviti karijeru. O njemu se piše od Turske do Hrvatske, a sada su se u priču uključili i talijanski mediji, koji tvrde da će Vida uskoro doći u Serie A.

Ugovor s Bešiktašem vrijedi mu do kraja lipnja, a turski mediji o Vidinom odlasku iz kluba pišu kao o sigurnom događaju. Jučer se oglasio i njegov menadžer Ugur Avadan, koji je u razgovoru za Radyospor potvrdio kako Vida napušta Tursku.

"Nećemo se više sastajati s Bešiktašem. Imamo dobre ponude iz Italije i Francuske, mislim da Vida ide u Europu", poručio je Avadan.

Prema informacijama koje je prije nekoliko dana objavio turski portal Fotomac, za Vidu interes pokazuju Galatasaray i Bašakšehir, čime mu se nudi opcija nastavka igranja u Turskoj. Postoje i opcije koje ga vraćaju u Hrvatsku jer su prema pisanju istog medija za Vidu zainteresirani Hajduk i Osijek.

domagoj-vidaIpak, čini se kako nijedan od spomenutih klubova neće biti onaj u kojem će Vida nastaviti karijeru. Tuttomercato je danas objavio da Vidu želi Napoli, a ta vijest je u skladu s izjavom njegovog menadžera da su došle dobre ponude iz Italije i Francuske. Transfer u Napoli s 33 godine na leđima bio bi za Vidu transfer karijere jer nikad dosad nije igrao u bogatijem i većem klubu.

"Domagoj Vida je u 90 minuta utakmice s Francuskom pokazao da je i dalje igrač na kojeg se ozbiljno mora računati na talijanskom tržištu. Ugasio je Nkunku, jednog od najboljih igrača u Europi po trenutnoj formi, i pokazao da glasine koje kruže po pitanju interesa brojnih klubova za njega nisu slučajne", piše Tuttomercato pa dodaje:

"Vida je prava prilika za talijanske klubove zato što mu krajem mjeseca istječe ugovor. Napoli je jako zainteresiran jer želi s Vidom pratiti put Juana Jesusa, stopera kojeg je u ozbiljnim igračkim godinama besplatno doveo kao pojačanje u odbrambenu liniju."

Učitaj još novosti