01. 06. 2022 - 20:00
Dudić: Razloge odlaska neću komentarisati, ostajem Veležov...
907
Shares
Dudić: Razloge odlaska neću komentarisati, ostajem Veležov navijač u Evropi

Dudić: Razloge odlaska neću komentarisati, ostajem Veležov navijač u Evropi

01. 06. 2022 - 20:00
0
Shares

Bosanskohercegovački trener Feđa Dudić oglasio se putem društvenih mreža nakon što je postalo poznato da u narednom periodu neće sjediti na klupi Veleža.

Dudić se nije uspio dogovoriti s čelnicima mostarskog kluba, a karijeru će nastaviti u FK Sarajevo.
"Došlo je vrijeme za rastanak. Odluka koju sam donio bila je vrlo teška. Razloge odlaska neću da komentarišem i isto bih zamolio sve ostale, ta odluka je na kraju samo moja. Sjećajmo se i spominjimo zlatne trenutke zajedno provedene. Želim iz Veleža da ponesem samo lijepe uspomene koje nikada zaboraviti neću. Klub sam vodio srčano i uvijek štitio njegove interese. Za skoro tri godine ostvarili smo dosta toga i unijeli sreću i radost u mnoge živote", istakao je Dudić.

Bivši trener Veleža se zahvalio svima na podršci za vrijeme provedeno u Mostaru.

"Prije svega mojim igračima i saradnicima, direktoru i predsjedniku kluba, upravnom odboru, navijačima, Red Army i svima kojima je Velež u srcu. Ko god dođe za trenera dajte mu maksimalnu podršku odmah u početku jer će mu biti potrebna. Bit ću vaš veliki navijač na predstojećim utakmicama u Evropi", poručio je Dudić.

Podsjetimo, Dudić iza sebe ima uspješan period na klupi Veleža s kojim je osvojio Kup BiH pa je njegova odluka iznenadila mnoge kojima su Rođeni u srcu.

Učitaj još novosti