01. 06. 2022 - 13:34
Benzema godinam krije suprugu, ali su je ipak fotografi...
907
Shares
Benzema godinam krije suprugu, ali su je ipak fotografi pronašli u gomili na stadionu u Parizu

Benzema godinam krije suprugu, ali su je ipak fotografi pronašli u gomili na stadionu u Parizu

01. 06. 2022 - 13:34
0
Shares

Rijetko se pojavljuje u javnosti i malo ko i zna kako se zove i kako izgleda supruga Karima Benzeme.

Francuski napadač i zvijezda Reala želi mnoge privatne stvari zadržati za sebe i ne dijeliti s ostatkom svijeta, pa rijetko izlaze informacije o njegovoj ljubavi sa modelom kojeg je upoznao 2015. godine.

Cora Gauthier i Karim prvi put su viđeni zajedno 2016. godine, no napadač Reala je uvijek rijetko govorio o svojoj lijepoj supruzi.

“Nemam pojma. Oduvijek sam bio takav. Ne volim biti u centru pažnje, na TV-u... Meni je to glupo. Imam svoj život, porodicu i prijatelje. Zamislite, imate četiri godine i živite svoj život s kamerama uperenim u vas. Možete izgubiti razum", govorio je Karim Benzema.

Cora je rođena u Francuskoj, a nije mogla da propusti nedavno veliko finale Reala i Liverpoola (1:0) u Parizu. Ona je tamo bila sa njihovim sinom Ibrahimom koji ima pet godina.

Iako se pokušala izgubiti u gomili, Cora Gauthier je fotografirana na tribinama, a slike su se pojavile na internetu.

Objavila je i jednu fotogarfiju sa sinom na Instagramu koja je ubrzo dobila hiljade lajkova, a među istaknutim komentarima je bio komentar Georgine Rodriguez, djevojke Cristiana Ronalda, koji je inače ostao u jako dobrim odnosima sa bivšim saigračem Benzemom.

Inače, Benzema je s Realom osvojio Ligu prvaka i La Ligu ove sezone i po mnogima je više od svih zaslužio da napokon dobije Zlatnu loptu.

Definitivno je ovo prilika da se marljivom Francuzu dodijeli takvo priznanje, mada su mnogi mišljenja da je on to davno trebao dobiti.

screenshot-43

screenshot-44

screenshot-45

Učitaj još novosti