30. 05. 2022 - 22:13
Mirror: Ronaldo nije mogao vjerovati da United u 12 godina...
907
Shares
Mirror: Ronaldo nije mogao vjerovati da United u 12 godina nije obnovio bazen

ENGLESKI MEDIJI

Mirror: Ronaldo nije mogao vjerovati da United u 12 godina nije obnovio bazen

30. 05. 2022 - 22:13
0
Shares

Zvijezda Mančester junajteda Kristijano Ronaldo (Cristiano Ronaldo) ostao je u šoku kada je vidio kako izgleda bazen njegovog kluba koji se nalazi u sklopu Junajtedovog kompleksa u Karingtonu, javljaju engleski mediji.

Kako pipe "Mirror", portugalska zvijezda požalila se da je bazen star i opasan po zdravlje, istakavši labave i napuknute pločice te mjesta na kojima ih uopšte nema.

Ronaldo je odbio koristiti takav bazen te je, prema britanskom mediju, poručio kako ne može vjerovati da u 12 godina otkako je otišao iz Junajteda taj bazen nije obnovljen.

"Mirror" napominje da ga je vodstvo kluba poslušalo te naručilo saniranje i nadograđivanje bazena prije nego što počnu pripreme za sljedeću sezonu.

- Ronaldo se navodno pobrinuo da njegova unajmljena kuća u Češiru ima bazen kako bi u njemu mogao izvoditi vježbe bez potrebe za korištenjem bazena u Karingtonu. Klub je potrošio više od 200.000 funti na instaliranje novog bojlera jer su prošle zime imali probleme s toplom i hladnom vodom, objavio je "Mirror".

Učitaj još novosti