20. 05. 2022 - 11:59
Slavni menadžer uživo gledao kako Kristijan Golubović bježi iz...
907
Shares
Slavni menadžer uživo gledao kako Kristijan Golubović bježi iz zatvora: To je bilo nešto najluđe što sam vidio

MIŠKO RAŽNATOVIĆ

Slavni menadžer uživo gledao kako Kristijan Golubović bježi iz zatvora: To je bilo nešto najluđe što sam vidio

20. 05. 2022 - 11:59
0
Shares

Poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović otkrio je dosad nepoznate detalje iz svoje advokatske karijere.

Miško je veoma mlad završio Prvani fakultet i shodno tome, tokom turbulentnih devedesetih, ušao u advokaturu.

Ostat će zabilježeno da je na jednom ročištu na kojem je branio jednog od četvorice okrivljenih, Kristijan Golubović, također optužen, pobjegao kroz prozor.

"Od svih ludorija koje sam video u advokaturi, ovo je bilo nešto najluđe. Zapravo ne znam da li se ikada više desilo. To je filmska scena, pri kraju suđenja, i u trenutku nepažnje čuvara, jedan od četvorice optuženih je otvorio prozor i Kristijan je u dva panterska skoka iskočio", opisuje nevjerovatnu situaciju Miško za "NIN".

"I to je bila prilična visina. Recimo kao sa drugog sprata. Sjećam se da su mi drugari u kafiću u kojem smo se skupljali, nakon objašnjenja šta se dogodilo u sudnici, rekli da je baron Minhauzen malo dijete za mene. Niko nije vjerovao, a bila su vremena kada nije bilo društvenih mreža da neko slika tragove na zemlji. Sve dok se ta informacija nije pojavila u novinama", prisjetio se Ražnatović.

Miško Ražnatović u intervjuu "NIN-u" nije spomenuo da je Golubović, navodno, u trenutku dok je iskakao kroz prozor uzviknuo: "Za koga ja da robijam?".

Učitaj još novosti