20. 05. 2022 - 10:57
BOMBA! Luka Jović postaje funkcioner fudbalskog kluba: Igrač...
907
Shares
BOMBA! Luka Jović postaje funkcioner fudbalskog kluba: Igrač Reala novi sportski direktor ekipe iz BiH

POMAŽE ZVIJEZDI 09

BOMBA! Luka Jović postaje funkcioner fudbalskog kluba: Igrač Reala novi sportski direktor ekipe iz BiH

20. 05. 2022 - 10:57
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Poslije nezvaničnih spekulacija da fudbaler Reala iz Madrida, Luka Jović, preuzima dio fudbalskog kluba Zvijezda 09, stigla je i zvanična potvrda – reprezentativac Srbije biće zadužen za sva sportska pitanja kluba koji se od prošle godine takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler na ovaj način želi da pomogne mladima širom regiona, ali i klubu iz svog rodnog grada.

Jović je sa sadašnjim rukovodstvom kluba podelio svoje ideje i viziju koje bi klub podigle na viši nivo i od njega napravile konkurentnog rivala na terenima širom države. Mladi „galaktikos“ napomenuo je da će treninge i rad sa fudbalerima Zvijezde 09 biti poveren stručnom i pouzdanom timu eksperata koji će raditi u interesu kluba i daljeg prosperiteta igrača.

- Prijateljstvo sa osnivačem i predsjednikom kluba, gospodinom Borisom Stanišićem, presudilo je da se uključim u rad kluba Zvijezda 09. Želio bih da u narednim godinama klub izraste u stabilnog i konkurentnog premijerligaša koji će biti rasadnik talenata. Radićemo na tome da obezbijedimo najbolje uslove za napredak mladih igrača - izjavio je Luka Jović.

Fudbalski klub Zvijezda 09 osnovan je 2009. godine u Etno selu Stanišići u Bijeljini, a trenutno se nalazi na četvrtom mjestu na tabeli. Zanimljivo, za njih nastupa nekadašnji Jovićev saigrač iz Crvene zvezde Petar Orlandić kog je upravo Luka preporučio.

- Želim da se zahvalim mom velikom prijatelju i saigraču iz Crvene zvezde Luki Jovići koji me je pitao da dođem i kao što vidite ovdje sam sa velikim zadovoljstvom. Zahvaljujući Luki i predsjedniku Stanišiću sad sam član Zvijezde 09 i daću sve od sebe da opravdam poverenje koje sam dobio - rekao je na predstavljanju Orlandić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti