20. 05. 2022 - 08:39
ITALIJANI PLASIRALI BOMBU: Ponajveći klub planete kreće u...
907
Shares
ITALIJANI PLASIRALI BOMBU: Ponajveći klub planete kreće u pohod na potpis SMS-a, OVO ĆE BITI SPEKTAKULARNO

NAVODNO BI MOGAO NA OLD TRAFORD

ITALIJANI PLASIRALI BOMBU: Ponajveći klub planete kreće u pohod na potpis SMS-a, OVO ĆE BITI SPEKTAKULARNO

20. 05. 2022 - 08:39
0
Shares

Nekadašnji direktor Juventus napisao je na Tviteru "#MilinkovicSavic", a to je bilo više nego dovoljno da nastane opšti haos.

Nema ko ovo nije povezao sa prelaskom Sergeja u Juventus. Posebno jer se o tome uveliko piše već danima unazad.

Dodaćemo, za koje koji su možda zaboravili Lućano Mođi je dobio doživotnu suspenziju iz fudbala zbog kriminalnih radnjih koje su otkrivene u čuvenom skandalu Kalčopoli.

Vidjećemo šta donose naredni dani. Nema sumnje da nas čeka izuzetno uzbudljiv prijelazni rok u kome će Sergej, ponovo, biti tema broj jedan.

Ipak, italijanski “Kalčomerkato” sada donosi vijest da Mančester Junajted figurira kao najozbiljniji kandidat za dovođenje srpskog reprezentativca, za kojeg predsjednik Lacija Klaudio Lotito potražuje sumu od oko 75.000.000 eura.

Kako navode, uprava “crvenih đavola” vidi Sergeja kao idealnu zamjenu za Pola Pogbu i Nemanju Matića, koji će ovoga ljeta kao slobodni igrači napustiti “Old Traford”. Oba igrača engleskog kluba spominju se kao potencijalne mete Juventusa, baš kao i Milinković-Savić.

Rallf Rangnik će ovoga ljeta imati pune ruke posla u Junajtedu, koji započinje process rebildinga cijelog tima nakon neuspješne sezone, od trenera do igračkog kadra. Poziciju menadžera engleskog velikana od naredne sezone će preuzeti Erik ten Hag, dosadašnji trener Ajaksa a vidjećemo hoće li mu jedna od prvih akvizicija biti Sergej.

Učitaj još novosti