19. 05. 2022 - 22:56
Liverpoolova legenda Kloppu: Prestani se žaliti, preuzmi...
907
Shares
Liverpoolova legenda Kloppu: Prestani se žaliti, preuzmi Southampton

Liverpoolova legenda Kloppu: Prestani se žaliti, preuzmi Southampton

19. 05. 2022 - 22:56
0
Shares

Višestruki engleski prvak i višestruki pobjednik FA kupa te osvajač Kupa prvaka bio je Steve Nicol igrajući za Liverpool od 1981. do 1994. godine. Jedan je od legendarnih igrača kluba s Anfielda, ali i kritičar istupa Jürgena Kloppa u medijima.      

Klopp učestalo proziva Premier ligu, Engleski nogometni savez i UEFA-u zbog natrpanog rasporeda utakmicama koje njegovi igrači igraju. Isto je ponovno napravio u ponedjeljak kad se požalio na to da mora igrati protiv Southamptona tri dana nakon osvajanja FA kupa protiv Chelseaja.

Pred Liverpoolom je potom posljednja utakmica sezone u Premier ligi protiv Wolverhamptona, a onda i finale Lige prvaka u kojem će igrati protiv Real Madrida. Momčad mu u 25 dana mora odigrati sedam utakmica, dio njih već je, a dok neki suosjećaju s Liverpoolom i Kloppom, Nicol na to gleda drugačije.

"Jürgen, neka tvoj sljedeći posao bude u Southamptonu. Tada nećeš morati brinuti o zgusnutom rasporedu. Ma dajte. Zar on stvarno želi promjene i traži pomoć engleskog saveza za svoj klub? Gledajte, ako ste jaki poput Liverpoola, imat ćete natrpan raspored. Meni je to malo... Ne priča on ništa drugo u odnosu na to što su menadžeri pričali u 80-im godinama prošlog stoljeća", rekao je Nicol.

Učitaj još novosti