17. 05. 2022 - 23:20
Marca: Ode li Mbappe, PSG bi mogao dovesti OGROMNO POJAČANJE...
907
Shares
Marca: Ode li Mbappe, PSG bi mogao dovesti OGROMNO POJAČANJE IZ PRIMERE

OSUMANE DEMBELE NA METI PARIŽANA

Marca: Ode li Mbappe, PSG bi mogao dovesti OGROMNO POJAČANJE IZ PRIMERE

17. 05. 2022 - 23:20
0
Shares

Odlazak ili ostanak Kyliana Mbappea u PSG-u česta je tema posljednjih mjeseci, koja bi uskoro mogla dobiti svoj kraj. Najčešće se spominje kako će francuski napadač otići u Real Madrid. Španska Marca pita se kako bi Mbappeova promjena kluba utjecala na strateške odluke Barcelone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

"Bude li operacija završena, utjecat će na Barcelonu, ne samo u sportskom aspektu, već će utjecati na cijelo tržište", ističe španski medij dodajući: "Barcelona mora prevladati svoju krizu. Za restrukturiranje su im ključna dva napadača: Ousmane Dembele i Robert Lewandowski."

Marca piše kako se Dembeleovi agenti i vodstvo Barcelone zasad nisu uspjeli dogovoriti po pitanju produženja ugovora s najskupljim igračem u povijesti katalonskog kluba. Godine 2017. platili su ga 126 miliona eura, no nije opravdao očekivanja te bi na kraju ove sezone mogao otići kao slobodan igrač. Valja istaknuti kako ga trener Xavi vidi u svojim planovima.

Lewandowski je, pak, glavna želja Barcelone. Poljak je i sam izjavio kako želi otići iz Bayerna, s kojim ima ugovor do kraja iduće sezone. Međutim, bavarski klub ga ne planira pustiti u Barcelonu prije kraja iduće sezone.

"Kako bi potpisivanje Mbappea za Real utjecalo na Barcu?" pita se Marca. "PSG, njegov trenutni klub, na tržištu bi pokušao pronaći zamjenu kako bi djelomično minimizirao gubitak. Manchester City je doveo Erlinga Halanda, a Juventus ranije Dušana Vlahovića. Opcije su, dakle, ograničene. Očigledno je da su Dembele i Lewandowski dvije opcije PSG-a", smatraju Španci.

 

Učitaj još novosti