17. 05. 2022 - 18:35
PRELIJEPE SCENE IZ TORINA: Fudbaler Juventusa plakao, Vlahović...
907
Shares
PRELIJEPE SCENE IZ TORINA: Fudbaler Juventusa plakao, Vlahović mu POSVETIO GOL, pa poslije meča ostao s njim na praznom stadionu

SERIE A

PRELIJEPE SCENE IZ TORINA: Fudbaler Juventusa plakao, Vlahović mu POSVETIO GOL, pa poslije meča ostao s njim na praznom stadionu

17. 05. 2022 - 18:35
0
Shares

Dušan Vlahović je u januaru 2022. godine stigao u Juventus gdje ga je sačekao Paulo Dibala, koji je u ponedjeljak odigrao posljednju utakmicu kao fudbaler ovog kluba na domaćem stadionu.

Argentincu ističe ugovor, a prema informacijama koje stižu već neko vrijeme iz Italije, karijeru će nastaviti u Interu.

Rasplakao se Dibala nakon posljednjeg sudijskog zvižduka na utakmici protiv Lacija u 37. kolu Serije A, nije mogao da zaustavi naboj emocija dok ga je iskusni Leonardo Bonući vodio pred navijače.

A nakon toga su nastale sjajne fotografije koje dokazuju da se Argentinac posebno dobro slagao baš s Vlahovićem.

Prvo je srpski napadač posvetio svoj pogodak Argentincu nakon kojeg je koristio karakteristično Dibalino radovanje, što je Argentinac prihvatio s oduševljenjem.

fs5sevvxoaimham

Foto: Twitter

Skočio je Vlahoviću na leđa, dok je na licu imao širok osmijeh.

Nakon utakmice, njih dvojica su sjedili sami na terenu, pred ispražnjenim tribinama "Alijanc" stadiona u Torinu, što nije promaklo fotoreporterima.

- Malo nam je trebalo da shvatimo da govorimo istim jezikom, jednim pogledom i to je odmah to kada je u pitanju 'Dragulj'. Fudbal je to, prijatelji zaljubljeni u loptu jure isti san. U jedno sam siguran, gdje god da te sudbina odvede, nastavićeš da sijaš. Hvala ti šampione na svemu! Sretno u svemu, volim te!!! Nedostajaćeš - napisao je Vlahović na društvenoj mreži Instagram o Dibali.

Učitaj još novosti