14. 05. 2022 - 18:52
ŠOK! SALAH SE POVRIJEDIO NA 2 SEDMICE DO FINALA LIGE ŠAMPIONA:...
907
Shares
ŠOK! SALAH SE POVRIJEDIO NA 2 SEDMICE DO FINALA LIGE ŠAMPIONA: Prošli put ga

ŠOK! SALAH SE POVRIJEDIO NA 2 SEDMICE DO FINALA LIGE ŠAMPIONA: Prošli put ga "namjestio" Ramos, a sada je ovo problem!

14. 05. 2022 - 18:52
0
Shares

Mohamed Salah se povrijedio pred finale Lige šampiona i zabrinuo navijače Liverpula.

Mohamed Salah napustio je "Vembli" u 33. minutu finala FA Kupa protiv Čelsija pošto se požalio na povredu, a to je žestoko uplašilo navijače Liverpula jer je finale Lige šampiona za samo dvije nedelje!

Salah se požalio na povredu prepona, a Klop nije želeo mnogo da čeka i odmah ga je izveo iz igre i umjesto na njega poslao na teren Žotu, što je jasan signal da je trofej Lige šampiona mnogo važniji od FA Kupa. Oko toga nije bilo dileme i Liverpul će u nastavku utakmice biti značajno oslabljen, ali sve kako Salah ne bi rizikovao težu povredu.

Još je rano prognozirati da li će i koliko Egipćanin morati da odmara, ali nije ovo prvi put da se u završnici sezone kod njega "akumulirao umor" zbog prevelikog broja utakmica.

Salah je sa Liverpulom izgubio finale Lige šampiona prije četiri godine u Kijevu, kada je zbog povrede ramena morao da izađe rano iz igre, dok je pogodio godinu dana kasnije u Madridu u meču za titulu protiv Totenhema. Sada se nada da će se osvetiti Realu u meču zakazanom za 28. maj u Parizu, ali ako bude zdrav...

Klopu je bio potreban u finalu FA Kupa, ali i u završnici sezone u Premijer ligi, pošto Liverpul i dalje u teoriji može do titule, ali najvažnije je ipak da bude spreman za finale Lige šampiona.

Najbolji igrač "redsa" ove sezone ima 30 golova i 16 asistencija.

Učitaj još novosti